Erkekler nasıl delirir Kadın : Günün nasıl geçti hayatım? Erkek : İyiDeğişik bir şey 0lmadı Kadın : Yani? Erkek : Yani ne? Kadın : Öbür ne olmadı? Erkek : Bu nasıl soru hemen, ne demek Değişik ne olmadı?Kadın : Evet ne demek, ben de onu soruyorum zaten Erkek : Olmayan şeyleri mi anlatmamı istiyorsun? Bayan : Olan şeyleri anlatmadığın çok açık Erkek : Öbür bir şey olmadı dedim ya Bayan : Duydum, sağır değilim Erkek : Sabrımı mı sınıyorsun? Kadın : Buna gerek var mı? Sen her zaman patlamaya hazır bir bomba, ben de seni sinirlendirmemek için aralıksız emek vermek zorunda olan zavallı Erkek : Yöntemlerini gözden geçirmeni tavsiye etmek zorundayım Bayan : Sen biraz daha ağırbaşlı olmaya çalışsan nasıl olur? Erkek : Bu konuşma başlayana dek gayet sakindim Kadın : Seni ben sinirlendirdim yani Erkek : Ben pek birşey demedim Bu konuyu kapatabilir miyiz lütfen? Bayan : Kapat kapat, bunu da örtbas et bakalım Erkek : Evet, bugün ne olmadığını anlatmamak için konuyu değiştiriyorum Bayan : Derhal bir tutam içten davranmaya başladın işte Erkek : Yemekte ne var bugün? Kadın : Öbür bir şey yok Erkek : Lafın aşağı kalmaktansa boun aşağı kalırsın yok mi? Kadın : İşte bu değişikti Case 2 Kadın : Canım fazla beklettim mi? Erkek : Manâlı yok aşkım, ben de gazetemi okudum Bayan : Merak etmedin mi? Erkek : Neyi? Kadın : Tam bir saat geç kaldım ve sen beni merak etmedin böylece mi? Erkek : Fiilen merak ettim, ayrıca de fazla Kadın : O yüzden mi oturup gazeteni okudun? Ölüm ilanımı falan mı görmeyi umuyordun? Erkek : Ne yapsaydım, seni beklerken tırnaklarımı mı yiyecektim? Bayan : TabiiBir telefon etmek aklına gelmedi yok mi? Öldüm mü, kaldım mı, tinerciler mi saldırdı? Erkek : Tinerciler falan saldırmamış işte Bayan : Öyle bir kinayeli söyledin Keşke saldırsalarmış der gibi Erkek : Hemen benim anlamadığım, geç kalan sensin lakin suçlu nasıl ben olabildim? Bayan : Şöyle fakat; sen beni merak etmedin, arayıp sormadın Tıpkı böyle oldu Erkek : Benim bildiğim geç kalacak olan arar, haber verir Bayan : İyi ki de aramamışım Beyefendinin gazete keyfini bölecekmişim baksana Erkek : Gazete okumasaydım ne saçmalayacaktın merak ettim şimdi Kadın : O zaman muhakkak arardım Erkek : Yuh! Tamamen abuk subuk sapan konuşmaya başladın sen Kadın : İşine gelmedi galiba Erkek : Bak garson geliyor, ne içersin? Bayan : Canım bir şey istemiyor Erkek : Nehir? Bayan : İstemiyorum Erkek : Ihlamur? Kadın : İstemiyorum dedim ya Erkek : Kök? Kadın : Ne kökü? Erkek : Zıkkımın kökü Bayan : Teskin Edici özelliği varsa Erkek : Olmaz mı? Case 3 Kadın : Bak bu bluzu yeni aldım, nasıl? Erkek : Çok hoş Bu kuytu kesimli bluzlar fazla yakışıyor sana Volanlar da farklı bir hareket katmış kıyafete Bayan : Bunları bir yerden ezberledin de söylüyorsun yok mi? Erkek : Hayır, yalnızca fikrimi söyledim Bayan : Volan ne seslenmek biliyorsun yani? Erkek : Ehem Bir fikrim var, evet Bayan : Hiçbir fikrin değil yok mi? Sırf konuyu kapatmak için ezbere sallıyorsun Erkek : Seni mutlu etmek için bu abuk subuk sapan şeyleri ezberlemişim, hala üstüme geliyorsun Bayan : Konumuz bu mu derhal? Senin ezber kabiliyetini mi tartışacağız? Erkek : Haydaa! Kadın : Seninle bundan böyle iki taraflı bir mevzumuz kalmadı farkında olan mısın? Oturup iki satır konuşamıyoruz Erkek : İki satır konuşmak için moda uzmanı mı olmam gerekiyor? Sen futbolla ilgilen örneğin Ben volan dedim , sen futbolla ilgili ne diyebilirsin? Kadın : Beni güçsüz tarafımdan vurmaya egzersiz bitmiş mı? Futbol hakkında tek bildiğim, bir top ve onar şahsiyet iki takımla oynandığı Erkek : Sen de benim tek tutkum futbol hakkında bir şey bilmiyorsun ve bak kıyamet kopmadı Bayan : Tek tutkun çağrıda bulunmak Ben ne oluyorum? Erkek : Bu konuşmanın gidişatı hiç şanslı görünmedi gözüme Bayan : Senin gözüne var bir gözükecek zaten Biricik tutkun futboldan başka bir şey görmüyorsun ki Erkek : Futbolu kıskandığını söyleme sakın Kadın : Kıskanmalı mıyım? Erkek : Senin bluzunu beğenen de kabahat Kadın : Bu bluz yeni yok zaten Üç yıldır giyiyorum lakin sen farkında olan bile değilsin Erkek : Mesele şimdi anlaşıldı Bugünkü testi geçemedim yani Bayan : Ne süre geçtin fakat? Erkek : Şaşırtmaca verdin fakat Kadın : Filhakika