Erkek milleti ne olacak işte !!! Ah şu erkek milleti!!!! Senelerdir bizleri tatlı dillleri ile kandırdılar İşte Erkeğin 7sinde neyse 77sindede aynı olacağına bir kanıt Genç adam yaşlı karıkocanın evlerine davetli olur 75 yaşındaki amca karısından bir fincan daha çay isterken Çiçeğim, bir bardak daha verir misin?der Sonra da peteğim, hiç tatsız lütfendiye eklerKendisine 65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği tavşan kanı çayı alırken de bebeğim, sana çok sıkıntı oldudiye eklerGenç adam, ihtiyar amcanın karısına kullanıdığı sevgi sözcüklerinden fazla etkilenir Amcacığım, kaç takvim evlisiniz?diye sorar Yaşlı fakat dinç adam,40 seneyi geçtik evladımder Genç adam: Vallahi maşallah, Allah muhabbetinizi arttırsınız Aralıksız çiçeğim, peteğim, bebeğim gibi hoş sözlerlehitap ediyorsunuz galibaYanakları pembeleşmiş teyze Içten, bir kaçyıldır defalarca bana böyle hitap ediyordeyip mutfağa dürüst yöneldiğinde ihtiyar amca genç adamın kullağına içten eğilerek: Şiişşt,çaktırma, 2 sene önce adını unuttum, hala hatırlayamıyorum