Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erkek Çocuk İstiyorum

Erkek Çocuk İstiyorum
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Erkek Çocuk İstiyorum kelimesini hala ülkemizde böylece çok kişiden duyarsınız ve oğlan sahibi almak için bir fazla yönteme başvurularEskiden bunun için
doğal yöntemler kullanırlardı ve galibiyet olurdu ama %100 değildi derhal ise tıpbın ilerlemesi ile ne kadar söylemeselerde bunu başarıyorlar
Oğlan Sahibi Olmak İçin Yöntemler
1Tıbbi Yöntem
Bu usul için ilk kez 20 bin dolarınız olmalı ve bir tüb bebek çare merkezine başvurmalısınızMerkez spremlerden erkek genleri taşıyanları belirleyerek
sunni döllenme yolu ile yumurtaya aktarıyorlar ve %90 oranında galibiyet sağlıyorlarAma dediğim gibi parası olanlar için bir yöntem
2Doğal Yöntem
Doğal Yöntem yüzyıllardır kullanılıyor Özellikle orta asyada savaş için Oğlan sahibi almak fazla kayda değer olduğundan değişik yöntemler denemiştirEn etkilisi ülkemizdede yetişen Çakşır bitkisinden elde edilen Çakşır Yaprağı Suyu dur yılında Rusya Moskova Üniversitesinde yapılan araştırmalarda bu suyun sperm kalitesini artırdığı ve haraketliliğini masimum seviyey ulaştırdığı saptama edilmiş ilk olarak kısırlık için kullanılmış bunu yanına daha hareketli ve dinç spermler Oğlan olmasını tetiklediğinden bu amaçlada fazla birey tarafından tercih edilmiştir
Son olarak Erkek yada Kız Çocuk diye yararsız bir seçim olamaz hepsi evlattır ve bana sorarsanız kızlar daha iyi evlatlık yapar ailelerine
*

858,505Konular
982,727Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt