Erkek adam nasil bilgisayar kullanir Erkek Adam Delete+Enter Yapmaz, Direkt Shift+Del+Enter Yapar Tükürdügünü Yalamaz Gecenin Bi Saati oLsa bile Pc ' nin Karşı Pijamayla Oturmaz Öyle Cicilibicili Windows Xp Teması Kullanmaz Windows Classic Kullanır Arama Yaparken Animasyonda Köpek Veya Büyücü yoktur Tesbih Çeken Siluet Wardır Windows Gezgi'nini Kullanmaz Varmak İstedigi Klasörleri Kendisi Bulur IP'sini gizlemez Bilgisayarcı kültürüne hürmet gösterir Tek rakibim AMD, Rahmetli de X386'ydı, Bir sana hasretim bir de 3Ghz CPU hızına, Windows'un ustasıyım, Linux'ın hastasıyımgibi sözleri ağzından düşürmez Devir zamanlayıcı kullanmaz, kafasına estiğinde defrag yapar İnternette sörf yapmaz, olsa olsa tavla oynar Antivirüsle, spyware ile uğraşmaz Gerekirse format basar Sistemi eski de olsa onu hor görmez, sahip çıkar Bilmiyordum hatalı yaptım PC bozuldudemez Sinirlendim vurdum tekmeyi, bozulduder Markalı PC almaz, kendi PC'sini kendi toplar Değişmez diskden, fandan, CPU'dan çıkan seslerle kolaylık bulur Fedakar olur, yaz sıcağında kendisi boncuk boncuk terlese bile vantilatörü kasadan içeri doğru miktar Dialup'ında save passworddemez, tüm şifrelerini hatırlar hepsi de farklıdır USB'den kahve ısıtıcı kullanır Mutfağa gitmez Kahvesini yudumlarken kullandığı ICQ'sunda yazışacak birini bulursa, klavyeyi on parmak uygulamak için kahve tutacağı olarak DVDROM'unu kullanır takilnet
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.