Erişteli Yoğurtlama Tarifi İçin Malzemeler
- 2 kase erişte
- 2 kase süzme yoğurt
- 1 cimcik tuz
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 3 yemek kaşığı biber salça
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 diş sarımsak ve birazda kuru nane
Erişteli Yoğurtlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak erişteleri suda haşladım ve süzdüm.
- Tencereye tereyağ, salça, tuz, sarımsak, zeytinyağı hafif kısık ateşte kavurdum.
- Servis borcama soğuyan erişteleri döktüm üzerine süzme yoğurtla karıştırdım.
- son olarak salçalı sos gezdirerek nane ile süsledim (İster akşam yemeği, ister çay ikramların yanında güzel bir tarif edebilirsiniz) afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.