Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erişte (Sebzeli)

Erişte (Sebzeli)
0
44

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90

Erişte (Sebzeli) Tanımı İçin Malzemeler


Havuçlu için;
  • 3-4 adet orta uzunluk havuç
  • 2 yumurta
  • 2.5 su bardağı un
  • 1 çay kaşığı tuz
Pancarlı için;
  • 3 adet küçük uzunluk pancar
  • 2 yumurta
  • 2.5 su bardağı un
  • 1 çay kaşığı
Ispanaklı için;
  • 500 gram ıspanak
  • 2 yumurta
  • 2.5 su bardağı un
  • 1 çay kaşığı tuz

Erişte (Sebzeli) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Pancarları küp küp doğrayıp tencereye alalım, üzerine 2 su bardağı su ekleyip düzgünce yumuşayıncaya kadar pişirelim.
  2. Aynı süreci havuç ve ıspanak içinde yapalım.
  3. Daha sonra robottan başka ayrı geçirip bir kabın içerisine alın ve hamur gereçlerini ekleyin uygunca yoğurun.
  4. Hamurumuz sert lakin kıvamlı bir hamur olması gerekiyor.
  5. Hamurumuz hazır olunca en az 1 saat dinlendirin. Hamur ne kadar dinlenirse o kadar yeterli olur.
  6. Daha sonra hamurdan küçük bezeler yapın.
  7. Merdane yardımıyla açtıktan sonra gözleme tavasında gerili önlü hafif pişirin.
  8. İstediğiniz büyüklükte kesin.
  9. Sonra bir sofranın üzerine serip 2-3 gün serin yerde kurutun.
Afiyet olsun ????.

Erişte (Sebzeli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Ev İmali Sebzeli Erişte Tanımı İçin Malzemeler Pancarlı erişte için; 1 adet pancar(bir bardak püre olacak kadar )9 su bardağı un5 adet yumurta (küçük ise 6)1.5 su bardağı süt1.5 yemek kaşığı tuz Ispanaklı erişte için; 1 bağ ıspanak9 su bardağı un5 adet yumurta (küçük ise 6)1.5 su bardağı süt1.5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Erişte (Sebzeli Renkli) Tanımı İçin Gereçler 2 adet yumurta1 bu bardağı zerzevat püresi1 tatlı kaşığı tuzAldığı kadar un2 kök Ispanak2 adet Pancar5 Kapya biber1 dilim Bal kabağı4 havuç Havuç Erişte (Sebzeli Renkli) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle kullanacağımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Ramazan İçin Pancarlı Ispanaklı Erişte Tanımı İçin Malzemeler Beyaz erişte için; 2 kilo un.1 su bardağı süt6 tane yumurta1 yemek kaşığı tuz Pancarlı olan için; 2 kilo un1 su bardağı süt6 adet yumurta1 yemek kaşığı tuzYarım kilo pancar yahut bir büyük uzunluk yeterli Ispanaklı için; 2 kilo un1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Sebzeli Eriştei İçin Gereçler Yeşil erişte için 7 adet yumurta2 yemek kaşık irmik1 su bardağı süt7 bardağı un250 gram ıspanak Turuncu erişte için 7 adet  yumurta2 yemek kaşık irmik1 su bardağı süt7 su bardak un2 orta uzunluk havuç Kırmızı erişte için 7 yumurta2 kaşık irmik1 su bardağı süt7 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Sebzeli Erişte İmali Tanımı İçin Materyaller 1 adet orta uzunluk pancar500 gram ıspanak5 adet küçük uzunluk havuç3 kg unTuz9 adet yumurta Sebzeli Erişte İmali Tanımı Yapılışı Her bir erişte çeşidi için 3 yumurta 1 kg un ve içine koymak istediğiniz zerzevat olacak formda hazırlamalıyız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt