Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FABRİKALARI T.A.Ş.( Haber ve Söylentilere İlişkin Açıklama

EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FABRİKALARI T.A.Ş.( Haber ve Söylentilere İlişkin Açıklama
0
40

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FABRİKALARI T.A.Ş.( Haber ve Söylentilere İlişkin Açıklama )

İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Haber veya Söylentilere İlişkin Açıklama

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
14.07.2019
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği

Açıklamalar

İngiltere merkezli Sky News'de bugün yayınlanan haberde, kurumumuzun British Steel şirketinin satın alınmasına yönelik teklifte bulunduğu iddia edilmiştir. Erdemir olarak bu iddianın gerçek dışı olduğunu belirtir, kurumumuzun söz konusu şirketle herhangi bir ilgisi olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

BIST

Similar threads

EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FABRİKALARI T.A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim ) Özet Bilgi Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Evet Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır Düzeltme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
GÜBRE FABRİKALARI T.A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) ) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Türkçe Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
GÜBRE FABRİKALARI T.A.Ş.( Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi ) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Türkçe Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
HUB GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Haber ve Söylentilere İlişkin Açıklama ) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Türkçe Haber veya Söylentilere İlişkin Açıklama Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş.( Haber ve Söylentilere İlişkin Açıklama ) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Türkçe Haber veya Söylentilere İlişkin Açıklama Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,532Konular
981,689Mesajlar
31,922Kullanıcılar
Darklord61Son üye
Üst Alt