Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Erdoğan’dan İmamoğlu’na sert sözler

Erdoğan’dan İmamoğlu’na sert sözler

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
Erdogan%2Ddan%2DImamoglu%2Dna%2Dsert%2Dsozler%2D227389%2Ejpeg

Erdoğan "Birileri, bir evvelki periyotta hazırlıkları tamamlanan ileri biyolojik arıtma tesisi yatırımı için, şu gaflete bakın, 'temel atmama töreni' yapıyor. Bunlar temel atma ve açılış merasimi üzere işlere zati yabancılar. Ben temel atma merasimine değil açılışlara giderim. O benim prensibim, o farklı. Bunların yaptığına bakın temel atmama merasimi. Tıynetlerine, karakterlerine uygun formda temel atmama merasimi düzenlemişler.  Ülkeye ve millete hizmet bunların bünyesine ağır gelir. Onun için kendilerine yakışanı yapmışlar." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan 81 vilayette eş vakitli gerçekleştirilen “11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes” kampanyası kapsamında Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki Batıkent Çakırlar mevkisinde düzenlenen programa katılarak fidan dikti.

Merasimde halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gayesinde ise geçtiğimiz günlerde ‘temel atmama töreni’ yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem İmamoğlu vardı.

İmamoğlu’na sert sözlerle yüklenen Erdoğan, Neymiş efendim temel atmama töreniymiş bunların tıyneti bu, anlayışı bu bunlar halka hizmet nedir bilmezler” dedi.

Erdoğan’ın kelamlarından satır başları:

Hizmet bir vizyon işidir. Kimileri önüne gelen projeleri bile hayata geçiremiyor. Birileri, bir evvelki periyotta hazırlıkları tamamlanan ileri biyolojik arıtma tesisi yatırımı için, şu gaflete bakın, ‘temel atmama töreni’ yapıyor. Bunlar temel atma ve açılış merasimi üzere işlere aslında yabancılar.

Ben temel atma merasimine değil açılışlara giderim. O benim prensibim, o farklı. Bunların yaptığına bakın temel atmama merasimi. Tıynetlerine, karakterlerine uygun halde temel atmama merasimi düzenlemişler.  Ülkeye ve millete hizmet bunların bünyesine ağır gelir. Onun için kendilerine yakışanı yapmışlar.

artık vatandaş orada koku başlayınca sokağa döküldü. Aslında bu yaklaşımın ismi İstanbul’u gelecekte yine kokuya, pisliğe, perişanlığa mahkum etmektir.

İstanbul’un ne olduğunu, nereden geldiğini, bugün nerede durduğunu, gelecekte nereye gittiğini bilmeyen bir zihniyetin yapılan ve yapılmak istenen işleri anlamasını beklemek beyhudedir.

Milletimiz bütün bunları görüyor takip ediyor. Zihninde ve kalbinde de not ediyor. İnşallah vakti saati geldiğinde hepsinin hesabını birer birer soracaktır

Ankara da bu türlü değil miydi? Birebir formda külfetler diz uzunluğuydu, Melih Beyefendi ile birlikte bu adımlar atıldı, Ankara bir değişimi dönüşümü yaşadı. AK Parti deyince akla hizmet gelir.

NE OLMUŞTU?

İBB Lideri Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da temel atma değil israflara karşı “Temel atmama” merasimi yapacağını açıklamış ve 1.5 milyar TL'lik Silahtarağa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi projesini iptal etmişti.

İmamoğlu, AKP periyodunda üretimine karar verilen 1.5 milyar TL'lik Silahtarağa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi projesinin iptaline ait “İstanbul Master Planı'nda Eyüpsultan hudutları içinde Kâğıthane’nin yakınında bulunan kıymetli iki ilçenin ve etrafının atık suyunun buraya yönlendirilmesi ile bir arada yapılması planlanan arıtma tesisine gereksinim yok. Raporun birinci başlığı bu. İkincisi; Haliç’in korunması prensibi ile atık su deşarjı arıtılmış dahi olsa Haliç’e verilmemelidir, engellenmelidir diye net olarak bir tanım var” demişti. 

imamogluer.jpg

İBB Lideri Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da temel atma değil israflara karşı “Temel atmama” merasimi yapmıştı. 

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt