Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erdoğan'dan hakim ve savcılara: 'Adalet mülkün temelidir' sözü daima rehberiniz olsun

Erdoğan'dan hakim ve savcılara: 'Adalet mülkün temelidir' sözü daima rehberiniz olsun
0
45

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
Erdogan%2Din%2Dmasasindaki%2Danketten%2Dbayramda%2D4%2Dgunluk%2Dyeni%2Dsokaga%2Dcikma%2Dyasagi%2Dcikti%2D235509%2Ejpg

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

- 1379 hakim ve savcıya meslek hayatlarında başarılar temenni ediyorum.

- Vicdanları olmayan hakimlerin elinde en mükemmel kanunlar bile zulüm aracı olabilir.

- Vicdanınızı hiçbir gücün emrine vermemenizi istiyorum.

- Mahkeme salonlarında ve adliye binalarında yazan 'Adalet mülkün temelidir' sözü daima rehberiniz olmalıdır. Size düşen görev adalet kulesini sessiz şekilde, gerektiğinde hayatınız pahasına korumaktır.

?Erdoğan sonra kura çekişini izledi. Burada dönem birincisiyle tanışmak isteyen Erdoğan, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'e "Dönem birincisi istediği yere gidecek değil mi?" diye sordu.

Olumsuz yanıt alan Erdoğan, gülümseyerek "Ödül olması lazım Abdulhamit Bey. Benim takdir yetkim varsa dönem birincisinin bir ödülü olması lazım. Bu işin hallolması lazım" ifadesini kullandı.