Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erdoğan'dan ABD Ticaret Bakanı'na: 50 bine varan TIR'larla teröristlere mühimmat yollanması kabul edilemez.

Erdoğan'dan ABD Ticaret Bakanı'na: 50 bine varan TIR'larla teröristlere mühimmat yollanması kabul edilemez.
0
40

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
Erdogan%2Dsakal%2Dnedeniyle%2Distifa%2Dettim%2Ddedi%2Dgercek%2Dfarkli%2Dcikti%2D224848%2Ejpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi ziyaret eden ABD Ticaret Bakanı ve beraberindeki heyetinin kabulünde yaptığı konuşmada "Aramızdaki yakın diyaloğu Sayın Trump'ın ülkemize yapacağı ziyaretle taçlandıracağımıza inanıyorum" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu formda:

- Aramızdaki yakın diyaloğu Sayın Trump'ın ülkemize yapacağı ziyaretle taçlandıracağımıza inanıyorum.

- Türkiye ile ABD ortasında 20 milyar dolar düzeyindeki ticaret hacmi gerçek potansiyelimizin hayli altındadır.

- Daha fazla ABD firmasının ülkemizde yatırım yapmasını istek ediyoruz. Ülkemize gelen her ABD'li yatırımcıya gereken takviyesi vermeye hazırız.

- Dostum Trump'la özgür ticaret mutabakatı görüşmelerine başlanmasını da gündeme aldık.

- Üretim ve lojistik üssü olarak Türkiye'nin kıymetlendirilmesi her iki ülkeye de imkanlar kazandıracaktır.

- Son 17 yılda ülkemizin pozisyonunu güçlendirecek yatırım atılımlarına imza attık.

- Ekonomimizin sunduğu tüm imkanlardan Amerikalı yatırımcıların da istifade etmesini istiyoruz.

- Cari açık bu sefer kıymetli oranda aşıldı, çözüldü.

- Sığınmacı krizine kalıcı tahlil lakin Suriye içinde terörden arındırılmış bölgelerle mümkün.

- Dostum Trump'ın dediği üzere Suriye'de DEAŞ mağlubiyete uğratılmıştır. Suriyelilerin dönüşüne tek pürüz PKK/YPG'dir.

- 50 bine varan TIR'larla teröristlere mühimmat yollanması kabul edilemez.

- FETÖ ile gayrette de işbirliği bekliyoruz. FETÖ elebaşı ABD'de grubuyla 400 bin dönümlük yerinde yaşıyor.

858,519Konular
981,241Mesajlar
31,098Kullanıcılar
yasin acarSon üye
Üst Alt