Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erdoğan, 'Tasvip etmiyorum' dedi, Rekabet Kurumu, Ziraat’in Simit Sarayı başvurusunu anında kaldırdı

Hoş geldin! oğuz1 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Erdoğan, 'Tasvip etmiyorum' dedi, Rekabet Kurumu, Ziraat’in Simit Sarayı başvurusunu anında kaldırdı
0
60

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
Erdogan%2DTasvip%2Detmiyorum%2Ddedi%2DRekabet%2DKurumu%2DZiraat%2Din%2DSimit%2DSarayi%2Dbasvurusunu%2Daninda%2Dkaldirdi%2D229197%2Ejpg

Ziraat Finans Grubu’na bağlı Ziraat Teşebbüs Sermayesi Yatırım Paydaşlığı, ekonomik olarak sıkıntı günler geçiren Simit Sarayı’nın yüzde 51 payını Kavukçu Yapı’dan devralmak için 12 Aralık Perşembe günü Rekabet Kurulu’na müracaatta bulunmuştu.

13 Aralık Cuma günü basına yansıyan haber gündeme bomba üzere düşmüş ve kamuoyunda büyük yansılara neden olmuştu. 

REKABET KURUMU AÇIKLAMAYI KALDIRDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan da bugün husus hakkında açıklama yaptı. “Bunu tasvip etmem. Geçmişte kamu bankaları batmıştı. Duyar duymaz genel müdürümüzü aradım. Genel müdür ‘konu gündeme geldi lakin düşünmüyoruz’ dedi.” açıklamasında bulundu. 

Erdoğan’ın açıklamasının akabinde Rekabet Kurumu’nun sayfasından Ziraat Bankası tarafından yapılan müracaatın kaldırıldığı görüldü.

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt