Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erdoğan 'sakal nedeniyle istifa ettim' dedi, gerçek farklı çıktı

Erdoğan 'sakal nedeniyle istifa ettim' dedi, gerçek farklı çıktı
0
37

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
Erdogan%2Dsakal%2Dnedeniyle%2Distifa%2Dettim%2Ddedi%2Dgercek%2Dfarkli%2Dcikti%2D224848%2Ejpg

AKP Genel Lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, dün imam hatipliler buluşmasında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

"İstanbul'da İETT'de sakallılarla uğraşmaya başladılar. Benim dönemimde de bir albayı getirdiler İETT'nin başına. Çalışanların sakalını kesiyordu. En son ben kaldım. Benim de sakalım vardı, beni de çağırdı. Dedi ki ya sakal ya istifa. Ben de sonraki gün istifamı verdim ayrıldım" diyen Erdoğan'ın bu kelamlarının hakikat olmadığı ortaya çıktı.

Sakal nedeniyle istifa ettiğini ileri süren Erdoğan'ın "özel kesimden aldığı teklif" nedeniyle istifa ettiği ortaya çıktı.

Sabah gazetesinin 24 Eylül 2019'da yayınladığı haberde, "İETT'nin arşivindeki dikkat çeken dokümanlardan birisi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kurumdan ayrılırken verdiği istifa dilekçesi. 1974 yılında İETT'ye imtihan ile giren ve kurumun spor servisinde 7 yıl çalıştıktan sonra 1981'de işten ayrılan Erdoğan, istifasına münasebet olarak ise özel bölümden almış olduğu uygun iş teklifini sunmuş." sözleri kullanıldı.

Haberde Erdoğan'ın istifa dilekçesi de paylaşıldı. İşte dilekçe:  

erdogan-sakal-nedeniyle-istifa-ettim-dedi-gercek-farkli-cikti-621703-1.jpg

858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt