Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Enginar

Enginar
0
54

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
enginar.jpg

Enginar Tanımı İçin Gereçler

  • 10 adet küçük uzunluk hazır enginar
  • 1 kavanoz garnitür
  • 1 baş soğan
  • 5 diş sarımsak
  • 1 portakal suyu
  • Yarım limon suyu
  • Tuz, dereotu
  • Yarım yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay bardağı sıcak su

Enginar Tanımı Yapılışı

  1. Geniş bir tencerede tereyağını eritin.
  2. Soğanı hafif kavurun, garnitür ekleyin.
  3. Sarımsak ekleyin. Az kavurun.
  4. Kavurduğunuz bu malzemeyi kenara ayırın.
  5. Portakal suyunu, limon suyunu ve sıcak suyu geniş bir tencereye koyun.
  6. Enginarları tenceredeki sosa bulayın.
  7. Enginarları yerleştirin.
  8. Üzerlerine tek tek kavurduğunuz garnitür malzemeyi dökün.
  9. Yeniden tenceredeki sostan ve zeytinyağı üzerine gezdirin. Lezzeti geçsin.
  10. Tencerenin ağzını kapatın.
  11. Yarım saat kısık ateşte kaynatın. Pişince kapatın.
  12. Soğumasını bekleyin. Afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt