Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Engelli Oğretmenlere Atama Mujdesi

Engelli Oğretmenlere Atama Mujdesi
0
130

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
imagesengelliogretmenlereatamamujdesi5ad8c04e0318c

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen AK Parti Grubuna yonelik konuşmasında yaşlı ve engellilerle ilgili mujdeli haberleri verdiBaşbakan Erdoğan Engelli kardeşlerimizin istihdamını AK Parti olarak her zaman cok onemsedikBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan 2019 yılında 8 bin 115 engelli kardeşimizi daha kamuda istihdamm edeceğiz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Engelli oğretmen atamaları hakkında yaptığı konuşmada şunları soylediOğretmen yetiştiren yuksek oğretim kurumlarından mezun olan ve 2019deki engelli sınavına giren adaylar arasından engel durumları ve alanları uygun olanların oğretmen olarak atamalarını gercekleştireceğizEngelliler oğretmen olamaz diyenlere sesleniyorum Engelliler de bal gibi oğretmen olur, hem de cok iyi oğretmen olur

Ayrıca 7 bin civarında oğretmenimizin mazeret ataması yapıldıİl ici atamalar da dun itibarıyla başlamış durumda

Similar threads

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen AK Parti Grubuna yönelik konuşmasında ihtiyar ve engellilerle ilgili müjdeli haberleri verdiBaşbakan Erdoğan Engelli kardeşlerimizin istihdamını AK Parti olarak her zaman fazla önemsedikBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan 2019 yılında 8 bin 115 engelli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Oğretmenler gunu ile ilgili kompozisyonlar OĞRETMENİM Kalkınma yolunda her ulke birtakım zenginlik kaynaklarına muhtactır Bu kaynakların bulunması ise, o ulke insanlarının tutum ve davranışlarına sıkı sıkıya bağlıdır Bu tutum ve davranışların iyi yonde gelişmesin! sağlayan eğitimdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
h 3Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifasını istediği belediye başkanları arasından bulunan lakin koltuğunu bırakıp bırakmayacağı bütün bir yılan hikayesine dönen Melih Gökçek, yaptığı veda konuşmasıyla 23 yıllık görevinden ayrıldı Gökçek,*Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifam istenmiştir Dikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Recep Tayyip Erdoğan kimdir? Aslen Rizeli olan Recep Tayyip Erdoğan 26 Şubat 1954'te İstanbul'da doğdu 1965 yılında Kasımpaşa Piyale İlkokulu'ndan, 1973 yılında ise İstanbul İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu Fark dersleri sınavını vererek Eyup Lisesi'nden de diploma aldı Universiteyi Marmara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Partisinin TBMM grup toplantısında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin Man Adası'na para yolladığına dair iddialarını yineledi. Erdoğan’ın konuyu yeniden gündeme getirdiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Erdoğan ailesi Man Adası'ndaki kumpas...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt