Enfes Bisküvi Topları Tanımı İçin Malzemeler
- 300 gram petibör bisküvi
- 125 gram eritilmiş tereyağı
- Yarım su bardağından 2 parmak fazla süt
- Yarım su bardağı pudra şekeri
- 2 yemek kaşığı dolusu kakao
- Yarım su bardağı ufalanmış ceviz (İsteğe bağlı)
Enfes Bisküvi Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak rondodan geçirdiğimiz bisküvileri bir kaba alalım.
- Üzerine ceviz hariç tüm gereçleri ekleyip, yoğuralım.
- Cevizleride ekleyip, tekrar yoğuralım.
- İstediğimiz boyutta yuvarlayalım.
- Yuvarladığımız topları hindistan cevizine bulayalım. Servise hazır. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. Bu tanımı kahvenin yanına, çayın yanına servis edebilirsiniz.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.