Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Enerji İçeceği

Enerji İçeceği
0
43

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
enerji-icecegi.jpg

Enerji İçeceği Tarifi İçin Malzemeler

• 4 kg siyah üzüm
  • 1 kg karadut
  • 1 kg vişne
  • 5 tane karanfil
  • 2 litre su
  • Yarım su bardağı bal Bal koymak istemeyenler şeker koyabilir Damak tadınıza göre tadarak ayarlaya bilirsiniz Bu ölçülerde malzemeye 2 bardak şeker yeterli

Enerji İçeceği Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Üzümlerimizi güzelce ayıklayıp temizledikten sonra geniş bir tencereye alıp karadut, vişne, su, karanfil ekleyip kaynamaya bırakıyoruz. Yaklaşık yarım litrelik kavanozlardan 16 -17 şişe çıkıyor.
  2. En son doldurmaya yakın balını veya şekerini ekliyoruz.
  3. Kavanozlarımızı ve kapaklarını güzelce yıkayıp bir kabın içerisine koyup üzerine kaynatmış olduğumuz suyu döküyoruz.
  4. Kavanozlar ve kapaklar bu kaynar suyun içerisinden alıp kaynayan içeceğimiz sıcak sıcak dolduruyoruz.
  5. Elimizde havlu veya temiz bir bezle havlu peçetede olabilir.
  6. Kavanozun ağız kısımlarını ve kapakları kurulayıp sıkıca kapatıyorum.
  7. Ters çevirip bu şekilde bir gün bekletip daha sonra kilerimize kaldırıyoruz.
  8. Karadut ve vişneyi üzümden önce hasat ettiğim için onları dondurucuda saklıyorum.
  9. Üzümlerimi toplayana kadar daha sonra hepsini buluşturuyorum. ☺️ afiyet şifa olsun. ????????.
Not herkesin damak tadı bir olmuyor. Şekerli veya biraz daha ballı sevenlere veya daha sulu isteyenlere suyu ve balı şekerini ikram ederkende ayarlayabilirsiniz. ????????‍♀️

Enerji İçeceği Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt