Ender Sarac kiraz,Ender Sarac kiraz sapı diyeti,Ender Sarac kiraz sapı mısır puskulu,
imagesendersarackirazsapi5ad548d0b0eaa
Ender Sarac Kiraz Sapı Faydaları ve Kullanımı
Kiraz saplarını kurutup kavanozda saklarsanız odeme karşı doğal bir yardımcıya sahip olmuş olursunuz Zayıflama amaclı bana başvuran pek cok hastamda mısır puskulu saplarıyla beraber maydanoz ve kiraz sapı karışımından elde edilen cay sayesinde odeme karşı cok olumlu sonuclar aldım
Ender Sarac kiraz sapı diyet cayı tarifi
Malzemeler
2 Avokado yaprağı,
Bir tutam Mısır puskulu,
Bir tutam Kiraz sapı,
23 yaprak Sinameki,
45 adet saplarıyla birlikte Maydanoz
Yarım tatlı kaşığı Rezene Tohumu
Bu malzemeler bir bardak suya konularak 23 dakika kaynatılır Cay demlendikten sonra suzulerek icine ince bir dilim limon konulup,şekersiz olarak sabah ve akşam gunde iki kez ne cok ac,ne de cok tok karınla tuketilmesi oneriliyor
Ender Sarac
imagesendersarackirazsapi5ad548d0b0eaa
Ender Sarac Kiraz Sapı Faydaları ve Kullanımı
Kiraz saplarını kurutup kavanozda saklarsanız odeme karşı doğal bir yardımcıya sahip olmuş olursunuz Zayıflama amaclı bana başvuran pek cok hastamda mısır puskulu saplarıyla beraber maydanoz ve kiraz sapı karışımından elde edilen cay sayesinde odeme karşı cok olumlu sonuclar aldım
Ender Sarac kiraz sapı diyet cayı tarifi
Malzemeler
2 Avokado yaprağı,
Bir tutam Mısır puskulu,
Bir tutam Kiraz sapı,
23 yaprak Sinameki,
45 adet saplarıyla birlikte Maydanoz
Yarım tatlı kaşığı Rezene Tohumu
Bu malzemeler bir bardak suya konularak 23 dakika kaynatılır Cay demlendikten sonra suzulerek icine ince bir dilim limon konulup,şekersiz olarak sabah ve akşam gunde iki kez ne cok ac,ne de cok tok karınla tuketilmesi oneriliyor
Ender Sarac