Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ender Saraç guatr

Ender Saraç guatr

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ender Saraç guatr,Ender Saraç guatr bitkisel çözüm,Ender Saraç guatr tedavisi,

Ender Saraç guatr için tere tohumu tedavisi

Ender Saraç göre nasihat edilen tere tohumu kürü ile zayıflama, tiroid ve guatr hastaları için bitkisel tedavi yöntemleri

Ender SARAÇın tere tohumu hakkındaki görüşleri: Tere tohumu kayıtlı bir vakit sabahleyin aç karnına kullanıldığında başta tiroid hormonu elde etmek üzere genelde metabolizmayı uyarıcı bir etki gösterebilir ve metabolizmanın canlanmasına yardımcı olabilir

Tere tohumları ,yaklaşık susam çekirdeği ebatlarında ama daha koyu aydınlık kırmızı renktedir Tere tohumunu etkin troid rahatsızlığı olanların kullanmasını önermem Lakin troidi yavaş çalışan pek çok kişinin verdiğim önerilere göre bilinçli kullanıldığında daha kuytu kilo verdirdiğini gözlemledim

Natürel ki tere tohumu tek başına zayıflama için bir mucize değildir, asla öyle algılanmamalıdır Fakat bir takım durumlarda ek bir yardım sağlayabilir Bir Takım firmalar tere tohumunun haplarını da piyasaya çıkarmışlar Ama fiyatları bana birazcık yüksek geldi

Tere tohumunun tadı şiddetli buruk acıdırÇekirdek halinde yok de öğütülmüş olarak edinmek daha uygundur

TERE tohumu nasıl kullanılır?

Tere tohumunu balla karıştırın Üstüne sıcak su için

Tere tohumunu , tadı fazla buruk olduğundan 1 veya 2 minik kahve kaşığı iyi,kaliteli bir balla karıştırıp yerek daha uygun olur Tere tohumunu sabahleyin aç karnına yuttuktan sonradan üzerine bir fincan da sıçak su içmek etkisini arttırarak emilimine tezgâhtar olur

Tere tohumu ülkemizde yetişen, pahalı olmayan, doğal bir bitkidir Tere tohumu dek olmasa da yeşil,taze tere yapraklarının da kısmen canlandırıcı etkisi olabilir

Önemli Dikkat:Aktif mide ülseri,kanaması,ve mide rahatsızlığı olanlara tere tohumunun buruk acı tadı daha da rahatsız edici gelebilirBu şahısların tere tohumunu titiz kullanmasını öneririm *

858,505Konular
982,691Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt