Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

en zor kasın soruları

en zor kasın soruları
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
en güç kasın soruları KADINLARIN SORDUKLARI EN GÜÇ 5 SORU VE ONLARIN DÜRÜST VE YANLIS CEVAPLARI Sorular: 1Ne düsünüyorsun? 2Beni seviyor musun? 3Sisman miyim? 4O (kadin) benden daha mi hoş? 5Ben ölseydim ne yapardin? Bu sorularin kötü ve kuvvet olmasinin nedeni onlara dogru cevaplar verilmezse her birinin büyük bir tartisma, kavga veya da bosanmaya yol açma riski tasimasidir Dogrukelimesi burada pragmatik anlamda dogru demektir; ahlaki açidan dogruluk göz önüne alinmamis, bu okuyucunun ahlak anlayisina birakilmistir 1Ne düsünüyorsun? Bu sorunun dogru cevabi, tabii oysa söyle bir seydir: Senin ne dek sicak, harika, ilgili, düsünceli, zeki, ve hoş bir es oldugunu ve seninle karsilastigim için ne dek sansli oldugumu düsünüyordumBu cevap kitabi oldugundan, böyle söylerseniz tabii ancak pozitif ise yaramaz Onu konusma diline aktarmaniz gerekir: Yaa, düsünüyorum da, sen çok sicak ve sevimli birisin Benimle ilgileniyorsun Düsüncelisin Fazla zeki ve güzel bir essin (Azıcık bo?luk) Aslinda, seninle karsilastigim için ben de fazla sansli bir herifim!Bu cevap o sirada aklinizdan geçenlerle uzak yakindan ilgili olmayabilir Yanlis cevaplar: aat yarisi bfutbol cdükkandaki isleri dbenden daha hoş oldugunu eson günlerde ne değin sismanladin f Bu aptal soruya bahşedilen en iyi yanıt Evli ve Çocuklu'daki Al Bundy'den gelmistir Karisi Peg bu soruyu sorunca, Senin bilmeni isteseydim,demis Al, düsünmek yerine konusuyor olurdum2Beni seviyor musun? Bu sorunun dogru cevabi, evettir Daha etkili olmak isteyenler, evet, hayatimda diyebilir Yanlis cevaplar: asanirim bevet deseydim kendini daha mi iyi hissedecektin? cbu senin asktan ne anladigina bagli dfark eder mi? ekim, ben mi? f 3Sisman miyim? Bu sorunun dogru cevabi kendinden muhakkak bir sekilde ve kesinlikle vurgula*, hayir, natürel ama degilsin,deyip odadan hemencecik çikmaktir Yanlis cevaplar: asana sisman diyemem, lakin ince de diyemem bneye kiyasla? chafifçe şişman almak sana yakisiyor ddaha sismanlari da gördüm esoruyu tekrarlayabilir misin? üzerinde düsünüyordum da f 4O benden daha mi hoş? Bu sorudaki oeski bir kiz arkadas, yoldan geçen (ve ona bakarken neredeyse kaza yapacaginiz) biri ya da seyretmekte oldugunuz filmdeki bir aktris olabilir Her neyse, her durumda dogru cevap, hayir, sen çok daha güzelsin,seklindedir Yanlis cevaplar: abir baska açidan o kadar bgüzelligin nasil kiyaslandigini bilmiyorum cevet, ama senin kisiligin çok daha iyi do yalnızca daha genç ve ince esoruyu tekrarlayabilir misin? üzerinde düsünüyordum da f 5Ben ölseydim ne yapardin? Dogru cevap: Allah göstermesin! Senin zamansiz ayriligina dayanamam Hayat benim için anl* yitirir ve kendimi Bogaz Köprüsünden atmamak için bir neden bulamam(Uyarı: Ses tonu ve yüz ifadeleri olaganüstü önemlidir) Bu soru, asagidaki aptal fikrada da görülecegi gibi, bütün sorularin en aptali ünvanini kazanmaya layik bir sorudur K: Hayatim, ben ölseydim ne yapardin?E: Eee, fazla kötü olurdum, fakat niye sordun?K: Her Yerde evlenir miydin?E: Yo, kesinlikle evlenmezdimK: Niye? Evli olmaktan hoslanmiyor musun?E: Şüphesiz hoslaniyorumK: Öyleyse neden evlenmezdin?E: Pekala, evlenirdimK: Çağrıda Bulunmak evlenirdin?E: EvetK: Onunla yatagimizda mi yatardin?E: Yani, evet Nasıl Olursa Olsun pek yapardimK: Anliyorum Benim elbiselerimi giymesine de izin verir miydin?E: Isterse, tabii ancakK: Böylece mi? O halde benim resimlerimi kaldirip onun resimlerini de asardin, degil mi?E: Evet Dogru davranis bu olurduK: Yaaa!? Eh, o vakit benim golf sopalarimi kullanmasina da izin verirdin?E: Bu tabii fakat olası degil, hayatim, çünkü o solak CIKMA TEKLİFLERİNE KADINLARIN CEVAPLARI Çıkma tekliflerine karşılık kadınların verdikleri cevaplar ve bu cevapların hakiki anlamları: Olmadığı için üzgünüm; fakat lütfen arkadaş kalalım (İstediğin şey mümkün değil Lakin yanımda olmaya devam et Beni evime getirip götürecek, güldürüpeğlendirecek, eğlence yerlerinde eşlik edecek, faturalarımı yatıracak ve tamirat işlerimi yapacak birisine ihtiyacım var Merak etme; bir erkek arkadaşım olduğunda da arada sırada ararım seni) Fakat ben seni kardeşim gibi görüyorum ( yeniden asla bu konuyu gündeme getirme) Şehvetli sorunlarım var; önce onları çözümlemem gerek (Senden diğer birkaç kişi daha istiyor; ama bir türlü karar veremiyorum) Böyle bir ilişki için henüz hazırlanmış değilim (Henüz alemlerin tadını yeterince çıkaramadım Beraber elde etmek istediğim birkaç yüz birey daha var Beklemeye devam et Daha iyisini bulamazsam şayet gelirim) Seni yeterince tanımıyorum (Tipin falan bitmiş lakin ya diğer özelliklerin? Araba senin üstüne mi? Evinyazlığın var mı? Kaç para kazanıyorsun? Bankada paran var mı,vs) Ben de seni istiyorum Lakin şimdi olmaz Zamana bırak (Gencim, güzelim, çekiciyim Bunların tadını en dibine kadar içeri almamak istiyorum; diger taraftan senden daha iyi birisini bulamamaktan da kaygılanıyorum ) Seni seviyorum Lakin ben fazla seçici birisiyim; basit kolay beğenmem Hemen karar vermemi bekleme ( Ben İngiltere kraliçesinin soyundan geliyorum Bana değer olmak çok zordur Süperman Brad Pitt Prens Rainer Bill Gates karışımı bir erkek arıyorum Kuvvet, karizma, zenginlik, akıl, statü, fizik, kimya, falan tümü bir arada olmalı Kız kurusu almak pahasına da olsa arayacağım Eğer bulamazsam can simidim olursun, yok mi kerizciğim?) Ama aramızda çok yaş farkı var (Şimdilik yöneticilik ediyorsun ama ileri oysa yıllarda göstereceğin performans konusunda önemli endişelerim var ) Hayatım şu anda şaşkınlık içinde, ısrar etme Ben seni ararım (Birkaç erkeği aynı anda yöneticilik ediyorum Artı kurcalama Habersiz eve gelmeye falan da kalkma, ikimiz de dayak yeriz valla ) Aşk bana kadar değil ( Kendime güvenim yok Bir ilişki devam etmek için mücadele harcamaktansa evde TV izleyip, pastabörek yerim Nasılsa ailem zamanı gelince birisini bulur) Aynı işyerinde çalıştığım biriyle birlikte olamam (İşyerinde göz koyduğum erkeklerden biri olsaydın anında atlardım fakat değilsin bir de, ileride yöneticim olur da burnumdan getirirsin diye açık açık söyleyemiyorum) Şu sıralar kariyerime konsantreyim (Yaptığım meslek dışarıda hiçbir konuda söyleyecek sözüm değil) Ben nişanlıyım (Ne güzel eğleniyorduk Neden üzerime geldin oysa güya Sonunda doğruyu bildirmek zorunda kaldım işte) Evet, istiyorum (Dürüst bir bayan) Hayır, istemiyorum (Doğru bir bayan daha)  

858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt