Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En yakın arkadaşıma aşık oldum lütfen bir bakınn :SS

Hoş geldin! Albatros tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
En yakın arkadaşıma aşık oldum lütfen bir bakınn :SS

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Merhaba arkadaşlar hikayemi anlatayım dediğim gibi en yakın arkadaşıma aşık oldum fakat bu yeni olan bir şey Hemen kız çok keyifli capcanlı birisiBirlikte mükemmel zaman geçiriyoruz birlikte içiyoruz birlikte eğleniyoruz kafa yapımız uyuşuyor birbirimizi mükemmel anlıyoruz O bir fazla kişiyle samimi çünkü dediğim gibi hayat dolu fakat kimsenin bilmediği şeyleri ben biliyorum onun hayatında oda benmkileri tabikiAma ben ona söylemeye çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum fiilen çünkü eğer bana karşılık vermezse dostluğumuzun bitmesinden fazla korkuyorum birde şu var biz onunla beraber eve çıkmayı düşünüyoruz bu onun fikri bnm yok yani dostluğumuz o seviyede şuanAma işte gönül meselesi olunca ne yapacağını bilemiyor insan Sizce ne yapmalıyım ona söylemelimiyim herşeyi yoksa unutmalımıyım nolur destek edin bir çıkmazın içindeyimm

858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt