en uzun bıyık rekoru Türkiye'den en uzun biyik en uzun bıyık 40 yıldır kesmediği bıyıkları 2 metreye ulaştı Ordu'da yaşayan 75 yaşındaki Sıtkı Ekşi, yaklaşık 40 yıldır uzattığı, 2 metreye ulaşan bıyıklarıyla dikkat çekiyor Ordu'nun Mesudiye ilçesine emrindeki Altında Gökçe köyünde yaşamış Ekşi, askerlikten sonradan bıyık bırakmaya başladığını ve yaklaşık 40 yıldır bıyıklarını kesmediğini söyledi Türkiye bıyık yarışmasında daha önce 1 metre 35 santimetre olan bıyığıyla birinci olduğunu anlatan Sıtkı Ekşi, acilen de 2 metreye ulaşan bıyıkları için kendine karşı taraf aradığını belirtti Yaşadığı sürece bıyıklarını kesmeyeceğini ve onlardan vazgeçemeyeceğini ifade eden Ekşi, Bıyıklarıma özel bakım uyguluyorum Her sabahtan tarıyorum ve siyah boya ile ayda bir kere boyuyorum Bıyıklarım uzun olduğu için toka ile tutturuyorum Köyde bıyıklarıma oldukça ilgi var Bilhassa çocuklar bana köyde Palabıyıkdiyorlar, oysa ara sıra çektikleri için bıyıklarım kısalıyor Bu durumdan şikayetçiyimdedi Ekşi, çiftçilik yaptığı için bıyık uzatma konusunda engel yaşamadığını da kaydetti 1549335853 1549335853 enuzunbiyikrekoruturkiyeden5c58fd321b36eenuzunbiyikrekoruturkiyeden5c58fd321b36e http:wwwgencturkhabercomimageshaber1215340676683
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.