Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

en sık duyduğumuz yalanlar

en sık duyduğumuz yalanlar
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
en sık duyduğumuz yalanlar * Yarın hazır * Öğle tatili yapmıyoruz * Hiç acıtmayacak * Yüzünü gören cennetlik * Abi , abla sıkıntı olmuş * Telefon numaran silinmiş ,eski telefonda kayıtlıymış * Şu Anda ben de seni arayacaktım * İsterseniz parasını verelim * Orijinal değiştirme parcası * Telefon şehirler arasına kapalı * Burada torpil geçmez * Girilmez levhasını görmedim * Yemeğe kalın * Fazla üzüldüm ya * Her bedene uyar * Davetliydik fakat gitmedik * Bu saaten sonradan çağırsada gitmem * Bu kızı kimler kimler istedi * Bu kızı ne avukatlar mühendisler istedi de varmedik * Herkese eşdeğer zam yapıldı * Hatırası var * Herşeyin en iyisine layıksın * Ben zaten böyle olacağını biliyordum * Emrin olur * Ardındaki değil, burada olsun yüzüne de söylerim * Bir kereden birşey çıkmaz * Bilsem söylemez miyim? * Ayip ettin valla kimseye soylemem * Basit gelsin herkese, * Aradım valla yoktun  

858,536Konular
981,826Mesajlar
32,339Kullanıcılar
ryzegrxod1Son üye
Üst Alt