Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En kral nickler

En kral nickler
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
En kral nickler kral nickler 2011 en kral nickler 2011 en kral msn nickleri, nickler, yeni, 2011, sözleri, arayan arkadaşalr aradığınız nickler burada 1549283101 1549283101 enkralnickler5c582f215f442enkralnickler5c582f215f442enkralnickler5c582f215f442 Msn nickim en kralı olsun istiyorumdiyenler, işte size en kral msn nickleri Melek'lerenkralnickler5c582f21634fdalt After this,I don’t wanna see stupid boys !!!!! Oh Yükseklik,Are You Man Enough For Me ?? Bende Mecnun’dan füzun aşıklık istidadı var Aşıkı sadık benem Mecnun’un fakat adı var Acilen daha iyi anlıyorum ki, Nefes elde etmek değilmiş, yaşamak Ateşlerde yakmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak… ‘Gitmeye de bilirim Gitmeyi de bilirim…’ İçimde dağları deviren gizleri yazdım sana,aslında bu hikayenin de biteceği daima aklımdaSana veremediğim bütün sözler bundan böyle son satırlarımda İçimin en iç yanı bendeki bir ilgi çekici yığını Seni terk etmenin bile başkaydı tadı!Sana hasretlenmek ztn bana mübahtıBaksana bu ayrılık ikimize de çok yakıştı! Nsl Değdi Ellerin Onun Ellerine ?GiT! Bir Daha Dönme Geri,İstemem Artık ElleriniGit… GitBir daha Dönme Geri,İstemem Bundan Gayri Ellerini ! Git Yollar Snn olsun Yıllar bnm BıRaK BeNi !!! Boşwer,Hep benzer MasaL ‘Yaşam ve BeN’ İşte O kdr :D Artıq ne gözlerim,ne gülüşüm,ne ellerim ne de KaLbİm snnArtıq tümü bnm! İki rayı gibiyiz bir tren yolunun yakın olması neyi değiştirir son istasyonun ? Burlarada Senden Çok Bir Görsen AnLarsınOralarda Benden Değil Bir Düşünsen Anlarsın !! Şu Anda Sen Gidiyorsun Ya Herkes Sana Benzeyecek ! SS~I~K~I~L~D~I~MS Y~A~L~N~I~Z~L~I~K~T~A~N~ :|KiM O GöZLeRiNDeKi YABANCI ?! Yakanı Bırakmaz Ellerim Hani Ben oLaCakTıM Y A L A N C I Başının TaCı ! Yaşamaksa Yaşıyorum ELbetteYokluğunu Kabul Etmek böylesine Zorken,Hiç OLmama İhtimaLini Düşünemiyorum BiLe……… Ne Kaldı Geriye Doğru Ztn Bir sürü Abes HaTıRaYaşamak DeiL ancak Bu GörüntüLer VaR Neredeyse!! Sana (F)GüLüm Demiştim Ya,O GüL (W)SoLdUHani Bu SoN Demiştim Ya O GüN Sondu Yağmur mutluluğuma gölge devirmek için yağıyorsa aldırmıyorum, maksadı yüzümü ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum… Keşke Sen Ben Olsan; Seni Sevmenin Ne Kadar Zorlama Olduğunu Anlasan Keşke Ben Sen Olsam; Bu Kadar Sevilmenin Tadını Çıkarsam… Baharla Hazan Birleşemez Apaçık Yaz VarSen BaharınLa Çiçeklen,Ben Hazanımla Solayım Sevgili YaR… Sen Sorgularken Beni Kafanda,Ben Gözlerine Bakıyordum KuşkuyLa!Bir Tek Sözün Bağlardı Beni Sana,Fakat Sen Daima Susmanın Koynunda… UNUTMAYA ÇALIŞMAK NE FENA KADERMİŞ,YALNIZLIĞA ALIŞMAK KALBİ MÜHÜRLEMEKTİR!!!YAS KaLBiM BüYüDüN BUNDAN BÖYLE… İŞTE BÖYLE SEVGİLİ BİZ ARTIK SENİNLE HARİTADA İKİ UFAK SU LEKESİ…HİÇBİR ÇAY KAVUŞTURAMAZ BİZİ… Ben Sizi Seviyorsam Bundan Size Ne¿? Anladım,ben her şeyi yoruyorumBelki de Daima senden bekliyorum!Değişmedim sadece susuyorum,Mucizeler yaratan kahramanı özlüyorum! İtiraf EttiM KendiMe; Seviyormuşum MeĞeR DiyeSonra GüLdÜm HaliMe ÇoCuK MuSuN KıZıM DiE ÖLÜM VER Allah’ıM VeRMEE AYRILIK GIDEN SewGiLideN Artıq VeFa BeKLeNMeZz(miş)!!BiR GüN GüCüM BiTeRdE isyan EdErSeM…BeNi O İsYaNKaR SeWDaLaRa GöMünnnnnnnnnn!!! SenLe BeN BaTIDoĞu , lakin DüNYa yuvarlak BiR Lodos Lüzumlu Derhal Bana,BiR Kürek diğer taraftan KayıkSöverim gelmişine geçmişine Ayıpsa AyıP!!  

858,505Konular
982,795Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt