en komik geyik sözler !!!!!!!11 gülünç geyik sözler DüNYA DöNERMİŞ, AY İSE KöFTE Aç ayı oynamaz, yerine geçen kimse kulübesinde bekler Adama komposto bizim lazada koyun postu gelince,bizimki heyecanla sorar: onunki niye sulu da benimki kıllı kıllı Adama sormuşlar karınızla ortak bir özelliğiniz var mı diye ? Demiş ancak var aynı günde evlendik Adamın biri çölde susuz kalmış kristal kola bulmuş ama içememiş niçin? cevap:kristal kolanın üstünde güvenle içiniz yazıyormuş adam güveni beklemiş Adamın biri etrafına çember çizmiş içinde sürekli hoplayıp zıplıyormuşNe yapıyormuş yani? Kendi çapında eğleniyormuş Adamın biri intihar etmeye kalkmış vazgeçmiş diğeri de intihar etmeye kalmış vazgeçmiş Adamın biri omuyla yıkanmış maymuna dönmüş neden? Omuyla her şey ilk günkü gibi : Adamın biri sinemaya gitmiş önündeki adama burası anlamsız mu demiş adamda hayır siemens demiş Adamın biri varmış, ikinci dönem düzeltmiş Adamın biri yolda bu arada Ne Olmuş ? Düşmüş ölmüş Adamın biri yolda yürüyormuşkafasına BUDA heykeli düşmüşadamda BUDA MI gelecekti başıma demiş Adamın biri zeytin yemesine bayılırmış, zeytin yeğince bayılmış fakat ayılamamış Adamın birinin kafasına selpak havlu düşmüş ölmüş neden? çünkü onlar halka değil fil! : Adamın gözü kendini kaptırmış, burnu yaprak adamın kafası kızmış, vücudu erkek Ağabey sakal bıraksam diyorum Tamamlanmış be güzelim, şu köşeye bırakıver: Ağabey sen tüp bebek misin? Gaz kaçırıyorsun da ALKOLüMDE fazla POZITIF KAN VAR : Almanca biliyor mu lan? Her havuzun dibi aynı Almış eline bir çiçek sevecek sevmeyecek ulan inek çiçek nereden bilecek? ALTIN GİBİ çOCUKTU ARKADAŞIMIN BİRİ DüN TUVALETE DüŞMüŞ !ÖYLE İçAP ETMİŞTE ARKADAŞKEN KIZ SöYLER ERKEK DİNLER SöZLüYKEN ERKEK SöYLER KIZ DİNLER EVLİYKEN İKİSİ DE SöYLER MAHALLE DİNLER ARTIK ARAMA BENİ sesini duymaktansa kendimi yakarım Yüzünü görmektense kendimi asarım ölürsem kabrime gelip toprak atma O küreğin suratına çarparım Aşk bir elma şekeridir yalarsın yalarsın sonunda elinde sapı kalır Aşk bir futbol topuna aynı uzaklaşınca peşinden koşarsın, yanında geldiğin dede tekme atarsın, AŞK BİR PENCEREDİR AçAN HAVALANIR; AçMAYAN EVDE KALIR ASK BİR SUDUR İç İç KUDUR Aşk bir turşu suyudur, içenin midesi bulanır, içmeyenin ağzı sulanır Aşk Kızın kalbinde, Erkeğin arka cebinde bulunur Aşk sudur iç iç kudu AŞKIMI LEKELEME çAMAŞIR SUYUNA ZAM GELDI : Aşkımızın suya düşeceğini bilseydim, Balık olurdum ATEŞLİ BAKIŞLARIN KİRPİKLERİMİ YAKTI Atla gel derhal at yok taksiyle gelsem? AY ELDE ETMEK İSTERDİM GECENİ AYDINLATMAK İçİNSEVGİ OLMAK İSTERDİM KALBİNE GİRMEK İçİNKUŞ OLMAK ISTERDİM KANATLANIP KAFANA KONMAK İçİN!! Ay üstüme iyilik sağlıkaltıma musibet rahatsızlık Ayakkabılarınız sıkıyorsa daha neşeli ayakkabılar alın Eksik veren candan fazla veren maldan Babama değerimi sordum dünyalar kadar dedi, dünyanın değerini sordum beş para etmez dedi Baka baka aşık olunsaydı, öküz trene çoktan aşık olmuştu Bakanlar Kurulunun Aldığı Kararla Gebelik altı aya İndirilmiştir! Bakmakla örenilseydi Köpekler kasap olurdu Balık tutsak olunca ne olur emrindeki ki Balıkesir olur