Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

en komik geyik sözler !!!!!!!11

en komik geyik sözler !!!!!!!11
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
en komik geyik sözler !!!!!!!11 gülünç geyik sözler DüNYA DöNERMİŞ, AY İSE KöFTE Aç ayı oynamaz, yerine geçen kimse kulübesinde bekler​ Adama komposto bizim lazada koyun postu gelince,bizimki heyecanla sorar: onunki niye sulu da benimki kıllı kıllı Adama sormuşlar karınızla ortak bir özelliğiniz var mı diye ? Demiş ancak var aynı günde evlendik​ Adamın biri çölde susuz kalmış kristal kola bulmuş ama içememiş niçin? cevap:kristal kolanın üstünde güvenle içiniz yazıyormuş adam güveni beklemiş​ Adamın biri etrafına çember çizmiş içinde sürekli hoplayıp zıplıyormuşNe yapıyormuş yani? Kendi çapında eğleniyormuş ​ Adamın biri intihar etmeye kalkmış vazgeçmiş diğeri de intihar etmeye kalmış vazgeçmiş ​ Adamın biri omuyla yıkanmış maymuna dönmüş neden? Omuyla her şey ilk günkü gibi : ​ Adamın biri sinemaya gitmiş önündeki adama burası anlamsız mu demiş adamda hayır siemens demiş ​ Adamın biri varmış, ikinci dönem düzeltmiş Adamın biri yolda bu arada Ne Olmuş ? Düşmüş ölmüş ​ Adamın biri yolda yürüyormuşkafasına BUDA heykeli düşmüşadamda BUDA MI gelecekti başıma demiş ​ Adamın biri zeytin yemesine bayılırmış, zeytin yeğince bayılmış fakat ayılamamış ​ Adamın birinin kafasına selpak havlu düşmüş ölmüş neden? çünkü onlar halka değil fil! : ​ Adamın gözü kendini kaptırmış, burnu yaprak adamın kafası kızmış, vücudu erkek ​ Ağabey sakal bıraksam diyorum Tamamlanmış be güzelim, şu köşeye bırakıver: ​ Ağabey sen tüp bebek misin? Gaz kaçırıyorsun da ​ ALKOLüMDE fazla POZITIF KAN VAR : ​ Almanca biliyor mu lan? Her havuzun dibi aynı ​ Almış eline bir çiçek sevecek sevmeyecek ulan inek çiçek nereden bilecek? ​ ALTIN GİBİ çOCUKTU​ ARKADAŞIMIN BİRİ DüN TUVALETE DüŞMüŞ !ÖYLE İçAP ETMİŞTE ​ ARKADAŞKEN KIZ SöYLER ERKEK DİNLER SöZLüYKEN ERKEK SöYLER KIZ DİNLER EVLİYKEN İKİSİ DE SöYLER MAHALLE DİNLER ​ ARTIK ARAMA BENİ sesini duymaktansa kendimi yakarım Yüzünü görmektense kendimi asarım ölürsem kabrime gelip toprak atma O küreğin suratına çarparım ​ Aşk bir elma şekeridir yalarsın yalarsın sonunda elinde sapı kalır ​ Aşk bir futbol topuna aynı uzaklaşınca peşinden koşarsın, yanında geldiğin dede tekme atarsın, ​ AŞK BİR PENCEREDİR AçAN HAVALANIR; AçMAYAN EVDE KALIR ​ ASK BİR SUDUR İç İç KUDUR ​ Aşk bir turşu suyudur, içenin midesi bulanır, içmeyenin ağzı sulanır ​ Aşk Kızın kalbinde, Erkeğin arka cebinde bulunur ​ Aşk sudur iç iç kudu ​ AŞKIMI LEKELEME çAMAŞIR SUYUNA ZAM GELDI : ​ Aşkımızın suya düşeceğini bilseydim, Balık olurdum​ ATEŞLİ BAKIŞLARIN KİRPİKLERİMİ YAKTI ​ Atla gel derhal at yok taksiyle gelsem? ​ AY ELDE ETMEK İSTERDİM GECENİ AYDINLATMAK İçİNSEVGİ OLMAK İSTERDİM KALBİNE GİRMEK İçİNKUŞ OLMAK ISTERDİM KANATLANIP KAFANA KONMAK İçİN!! ​ Ay üstüme iyilik sağlıkaltıma musibet rahatsızlık ​ Ayakkabılarınız sıkıyorsa daha neşeli ayakkabılar alın ​ Eksik veren candan fazla veren maldan ​ Babama değerimi sordum dünyalar kadar dedi, dünyanın değerini sordum beş para etmez dedi ​ Baka baka aşık olunsaydı, öküz trene çoktan aşık olmuştu ​ Bakanlar Kurulunun Aldığı Kararla Gebelik altı aya İndirilmiştir! ​ Bakmakla örenilseydi Köpekler kasap olurdu ​ Balık tutsak olunca ne olur emrindeki ki Balıkesir olur ​  

858,505Konular
982,706Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt