Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Kolayından Lokum Gibi Kavurma

En Kolayından Lokum Gibi Kavurma
0
42

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
en-kolayindan-lokum-gibi-kavurma.jpg

En Kolayından Lokum Üzere Kavurma Tanımı İçin Materyaller

  • 2 kg kuşbaşı et
  • Tuz
  • 1 adet soğan
  • İç yağ yahut sıvı yağ

En Kolayından Lokum Üzere Kavurma Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Eti tencereye koyuyoruz ocakta yüksek ateşte mühürlüyoruz.
  2. Yavaş yavaş suyunu salacaktır .
  3. Soğanı soyuyoruz tüm olarak tencereye koyuyoruz ,kısık ateşte yaklaşık birbuçuk saat pişiriyoruz.
  4. Sonra tuzunu ekleyip yarım saat daha pişiriyoruz .
  5. Bazen pişme müddeti ete nazaran değişebilir tam pişmemiş ise yarım su bardağı sıcak su koyup tekrar pişiriyoruz.
  6. Piştikten sonra sıvı yağ koyup kavuruyoruz, isteğe nazaran karabiber kimyon da kullanabilirsiniz afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,780Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt