Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En iyi yolu bulduğumu düşünüyorum,siz ne dersiniz arkadaşlar?

En iyi yolu bulduğumu düşünüyorum,siz ne dersiniz arkadaşlar?
0
166

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
http:www2019comaskdoktorunuzistiyorumhtml

Yukarda eski konum var arkadaşlarOrada kıza doğum gününde bir dia vermeyi falan düşünmüştüm fakat akşam bu işe fazla kafa patlattım ve cesaretimi toplayıp kızla konuşucamOlay şöyle gelişebilirİşte kız okuldan tek yada arkadaşlarıyla gelirDicem işte azıcık konuşabilirmiyiz?Sonra birazcık uzaklaştıktan sonradan şöyle dicem;İşte tavır teklifimi kabul ettiğin için teşekkürlerYaptıklarımdan nedeniyle çok pişmanımÇok büyük hatalar yaptım fakat bunları o yaşımdaki acemiliğime vermeni istiyorumSon 2senede fazla değiştiğime inanıyorumUmarım beni affedersinYanılmıyorsam bugün eylülün 28i ve senin doğum günün olmalıSana hediyem olarak kalbimi belirlemek istiyorum((Burada kız için gümüş bir kolye alıcamUcunda kalp olanOnuda paketle falan vermek manâsız kaçar diye düşünüyorumOnu boynuma takayımOrdan çıkarıp kıza vermeyi düşünüyorum))Benim söyleyeceklerim bu kadardı teşekkür ederim dicem
Arkadaşlar burada başka ne diyebilirim,Yada konuşmayı nasıl süsleyebilirimSizce bu armağan doğru bir tercih mi?Verme şeklim iyi mi?Birde kız birazcık alçak gönüllüKolyeyi kabul etmeyebilirOnu kırmadan nasıl en hoş şekilde ona verebilirim?Teşekkür Ederim arkadaşlar yorumlara rep