Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En İyi Keman Markası

En İyi Keman Markası
0
178

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
En İyi Keman Markaları hangileridir? yerinde fiyata alabileceğim kaliteli keman markası ve tabii iyi bir kemanda bulunması gereken özellikler nelerdir ilgilenen arkadaşlara çoktan teşekkür

Cevap: En İyi Keman Markası

iyi keman tabiki el işi olan dır el işi kemanın içinde marka değil yapımcının ismi yazarve bu kemanları mağazadan değil yapımcının kendisine ulaşarak birinci elden almalısınız
alırken : kemanın ağacı
işciliği (fabrikasyon olsa bile )
klavye burgular ve kuyruk abanoz olmalı yada aynı sert ağaç
tuşe açısı vb ölçüleri
cilası fabrikasyonsa seçeneğin yok mobilya verniği lakin el yapımıysa organik malzemelerden elle uygulanan bir cila olacaktır ve yapımcısının yeteneğine kalmıştır

Fakat onun dıştan Valencia en iyisidir

Domınguez de birincil başlayanlar için tercih edilebilir

Cevap: En İyi Keman Markası

ben yeni kemama baslayacagim ama keman markasi arastiriyorum tabiki sizin dediginiz gibi en iyi keman el yapimi kemandir sizin yazinizi okudum ve bir keman arastirdim Sevilla adli bir keman markasi gordum cin kemanlardan degil el yapimi bir keman acaba sevilla markali kemani bana onerirmisiniz en kisa surede yanıt verin acil *

858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt