Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En iyi ben tedavisi

En iyi ben tedavisi
0
150

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
En uygun ben tedavi tekniği hangisidir?

İnsan vücudundaki benler rengine, yapısına, kabarık olup olmamasına, bulunduğu konuma nazaran çok çeşidi olan bir çeşit cilt meselesidir. Doğal olarak ben tedavisi de çok çeşitlidir, zira tedavi tekniği benin yapısına ve hastanın beklentilerine nazaran seçilir. Yani en düzgün ben tedavisi çeşidine nazaran değişir, değerli olan gidilen klinikğin hangi teknolojilere sahip olduğu ve hekimin bu mevzudaki birikimidir.

Tarihî sırasına nazaran en düzgün ben tedavi usulleri şu halde sıralanabilir;

-Ameliyatla ben aldırma

-Krioterapi (dondurarak tedavi)

-Lazer tedavisi

-Buharlaştırma yolu

-Radyo frekansla silme

Tüm bunlar kullanılmıştır gelgelelim çok çokça iz bırakması sebebiyle ameliyat yolu büyük nispette terk edilmiş ve yalnızca devlet hastanelerinde yapılır hale gelmiştir. Dondurarak tedavi ise süreç net denetim edilemediğinden çok uzun sürmesi yada derin çukura sebep olması sebebiyle tasarrufu azalmıştır. Cildiye polikliniklerinde tek tük kullanıcısı kalmıştır.

En güzel ben tedavi teknikleri kabaca şu formda sıralanabilir

Koyu renkli ciltten kabarık olmayan benlerde lazer yahut radyo frekans, renkli yada cilt renginde ciltten kabarık benler için buharlaştırma tekniği yada radyo frekans en âlâ seçeneklerdir.

Burada tedavinin yeterliliğini belirleyen şeyler şunlardır

İz çok az olur yada hiç iz kalmaz

Pratiği kolaydır

Seans sayısı en az radyo frekans yöntemindedir

Acı hiç uyuşturmaya muhtaçlık duyulmayacak seviyede olur

Yukarda yazıldığı üzere ben çeşidi ve tedavi seçenekleri ziyade olduğu için tedavi için gidilen kliniğin sahip olduğu teknoloji ve tecrübeden emin olunmalıdır.Sadece ameliyat yapan doktora gidilirse hekim ameliyatın daha âlâ olduğuna ikna etmeye çalışır, yalnızca lazer olan bir hoşluk merkezine gidilirse uygulayıcı hastayı lazere razı etmeye çalışır. Tüm teknolojilere sahip kliniğe gidilirse tabip her ben için en ülkü tedavi prosedürünü önerir ve uygular, bu halde en ülkü tedavi seçeneğiyle aldırmış olursunuz.

Op.Dr.Atilla KAYA

858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt