Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

en iyi 10 evliik esprisi

Hoş geldin! darkman4747 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
en iyi 10 evliik esprisi
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
en iyi 10 evliik esprisi Her izaç birbirine farklı yok mi amaeniyi10evliikesprisi5c564f09c805dalt Çevremizde bir sürü evli çift var ama evlilikleri nasıl onu bilemeyizMutlu evllikleirn yanı sıra mutsuzlarıda varBulduğum komik bir yazıda mutsuz evlilikleri anlatmış buyrunuzeniyi10evliikesprisi5c564f09c805dalt :D Big Grin :D İşte mutsuz evliliklerin doğurduğu esprilerden bir demet: 1 Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye aynı İstediğin yemeği sipariş edersin daha sonra yanındakinin istediği yemeği görüp: keşke onu isteseydimdersin 2 Bir davette bir bayan arkadaşına sorar: Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun? Diğeri yanıt verir: evet hatalı adamla evliyimde ondan 3 Bir adam evlenene değin beceriksiz sayılır evlenince tam yeniden olur 4 Bir genç babasına sorar: Baba evlenmek kaça malolur? Baba cevap verir: bilmiyorum oğlum,ben hala ödüyorum 5 Adam anlatıyormus: Evlenene dek mutluluğun ne olduğunu bilmezdi, daha sonra da geç oldu 6 Yeni evlenmiş bir adam mutlu ise nedenini hemencecik anlarız On takvim bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz! 7 Evliliğin birincil yılında adam konuşur bayan dinler, ikinci yılında kadın konuşur adam dinler, üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler 8 Bir kavgadan sonradan bayan kocasına bağırır: Seninle evlendiğimde bütün bir aptalmışım Adam cevap verir: evet fazla aşıktım farkedemedim 9 Bir adam gazeteye ilan vermiş: benzeyen arıyorumErtesi gün yüzlerce mektup almışHepsi benzer şeyi söylüyormuş: benimkini alabilirsin 10 Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa muhakkak olabilirsiniz Ya arabası yenidir veya karısı! özel baskı  

858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt