Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En guzel Samsun Turkuleri

En guzel Samsun Turkuleri
0
182

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Samsun yoresine ait Turkuler
Samsun Turkuleri
Samsun yoresel turkuler

Ali'dir (Seher Vaktinde)
Anne Baba İcten Yanar
Ata Binmiş Gidiyor (Zohrem)
Bir Selam Yok Neredesin
Dediler (Cihana Gelen)
Dolama Yar Dolama
Eğme Başını (Namussuz Arsıza)
Eymeleri (Duğun Havası)
Firdevsim 1
Firdevsim 2
İncinme Gonul
İşte Canan (Bilmeden Bilerek)
Kara Kara Kazanlar
Ladik'e Gelin
Mahzuni Şerif'im
Nenni Yarim (Benim Koyum)
Nicin İnanmazsın
Oldum (Gozum Yaşı Akar)
Sarmaşık Bulbulleri
Seni Unutmak Mı
Sensin (İnandık Ezelden)
Şu Samsun'un Evleri
Terme'den Gecen Irmak (Hasanım)
Uc Şey (Şu Dunyada)
Yaman Oldu (Bu Uğurda)
Yeter Dikenini Batırma
Yurudun Mu (Kim İdi)
Zulfikarı Cal Ya Ali

Similar threads

Aksaray Turkuleri Aksaray yoresine ait turkuler Aksaray yoresel turkuleri Aksaray Develisi (Eremedim) Aksaray'ın Kapıları Surgulu 1 Ayşe'm Oturmuş Corap Oruyor Aziziye Aziziye 2 Bey Mustafa Turkusu 1 Beyaz Fesli Esmer Ceren Kacar Yavruları Kacamaz Cingene Kızı (Ceşmenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
Sinop Yoresine ait turkuler Sinop yoresi turku sozleri Sinop Turkuleri Ak Bakraclar Susuz Galdı Ak bakraclar susuz galdı Buyuk evler ıssız kaldı Gız anası gızsız kaldı (hey anam) Oğlun guveyi olayı (hey anam) Gelin evine geleyi Atımın guyruğu duğum Yureğime vurdu duğun Ayrılık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Bayburt Turkuleri Bayburt yoresel turkuleri Bayburt Yoresine ait turkuler Ağgul Seni Lamekanda Gormuşler Al Cuha Mavi Cuha Al Yeşil Giymiş Sunalar Amanın Yeşil Dere Arpalar Orak Oldu Attım Sandalyeyi Ay Doğar Ayistan'dan Baba Ben Derviş Miyem (Limini) Baba Ben Derviş Miyem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Elazığ Yoresine Ait Turkuler Elazığ Turkuleri Elazığ Turkuleri Sozleri Cayda Cıra Yanıyor Cayda cıra yanıyor (Hop hop nanay nanay) Humar goz uyanıyor (Hop hop nanay nanay) Fitil cifte yara bir (Hop hop nanay nanay) Yurek mi dayanıyor (Hop hop nanay nanay) Cayda cıra yakarım (Hop...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt