Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En guzel Karabuk Turkuleri

0
180

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Karabuk Turkuleri,Karabuk Yoresi Turkuleri, Karabuk Turkusu,Karabuk Turku sozleri, Karabuk ilinin Turkuleri,

Ac Kapıyı Ben Geldim Avanım
Safa Geldin Hoş Geldin Oluyom
Elediyor Elediyor
O Yar Beni Delediyor
Ela Da Gozler Kulediyor

Cuha Da Yelek Eklolur Avanım
Cirkin Seven Dertlolur Oluyom
Sen De Yanuh Ben De Yanuh
Sular Da Akar Boz Bulanıh
Eller De Uyur Ben Uyanıh

Severisen Guzel Sev Avanım
Guzel Merhametlolur Oluyom
Elediyor Elediyor
O Yar Beni Delediyor
Ela Da Gozler Kulediyor

Tarakcıdan aşşağı
Bulut yağıyor bulut
Madenkeşlik uzadı
Unut sevdiğim unut

Soğanlı kenarında
Ekin yıkayamadım
Kara komur yuzunden
Cillime doyamadım

Metin Cengel

Derelerin uzunu
Kıramadım buzunu
Aidim cerkez kızını
Cekemedim nazını

Bahcalarda murdume
Care bulun derdime
Ben bu dertten olursem
Tel vurun efendime

Armut daldan duşer mi
Gunde yahni bişer mi
Sevip sevip yarılmak
Şanımıza duşer mi

Elmanın irisine
Yağsıdım gerisine
Beni coban tutsunlar
Kızların surusune

Susadım su isterim
Bana ceşme gosterin
Ben ceşmeden kanamam
A! yanaktan isterim

Suya endim kamışa
Su ne yapsın yanmışa
Mevlam sabırlar versin
Yarinden ayrılmışa

Similar threads

Muş Turkuleri, Muş yoresine ait Turkuler,Muş Turkuleri Sozleri, En guzel Muş Turkuleri Acıldı Laleler Guller (Muş Ovası) Acıldı laleler guller Uzar gider Muş Ovası Guzeller kolkola vermiş Akıp gider Muş Ovası (Kaynaktaki dortluk) Acıldı laleler guller Guzel yerdir Muş ovası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Erzurum Turkuleri Erzurum Turkuleri sozleri En guzel Erzurum Turkuleri A guzel dolanda gel A guzel dolanda gel Cevreni saranda gel Ben mayil oldum sana Yaramı saranda gel Gurbanam gurbanam gul endama İnci diş galem gaş mah cemala Oy beni beni beni Keşke sevmeseydim seni Ay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
Hatay Yoresi Turkuler, Hatayın Turkuleri,Hatay Turkuleri Sozleri,Hatay ili Turkuleri, En guzel Hatay Turkuleri imagesenguzelhatayturkuleri5add68ae3f640 Ben Bir Yuce Beydim Ben bir yuce beydim indirdin duze Yaşım on beş idi erişti yuze Bir minnetim kaldı o Turkmen kıza Mevlanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Şanlıurfa Turkuleri,Şanlıurfa Turku Sozleri,Şanlıurfa yoresine ait Turkuler, En guzel Şanlıurfa Turkuleri Urfa'lıyam Ezelden Urfa'lıyam Ezelden Gonlum Gecmez Guzelden (Vay) Goynumun Gozu Cıksın Sevmez İdim Ezelden (Vay) Anam Olasan Omer Babam Olasan Omer Bensiz Kalasan Omer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Gaziantep Turkuleri Gaziantep Turkuleri sozleri En guzel Gaziantep Turkuleri Zaten benim bahtım kara Zaten benim bahtım kara oy Ne yapayım kırık zara oy Gonul duştu guzel yare oy Can dayanmaz Hasandağı oy Hasandağı iki catal oy Ortasında guller biter oy Senin derdin benden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt