En Güzel İğneli Sözler yeni İğneli Mesajlar, En Hoş İğneli Sözler, Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda birini iğnelemek isteyen yani sözleriyle iğnelemek isteyen arkadaşalrımız için, yeni ve en hoş iğneli sözler sunuyoruzenguzelignelisozleryeni5c556fe8d8a4falt 1549103076 1549103076 enguzelignelisozleryeni5c556fe917b30enguzelignelisozleryeni5c556fe917b30 enguzelignelisozleryeni5c556fe917b30 Artı Kasma kendini Kramp girecek bir yerlerine Dünya Dairesel,Ozon DelikAbi Ne Sapık Bir Gezegende Yaşıyoruz Senin yanında Okadar Mutluyumki her eve Senden 1 Tane Lüzumlu Yazılıdan Sıfır Aldım Lakin Kayda Değer Olan Katılmaktı Yüzmeyi Bilmiyorsan Balık taklidi yapmıyacaksın, Aynalı Sazan Üniversite Öğrencisinden Profosyonel Okey, Bilardo Dersleri Verilir Kiraz Dudaklım Elma yanaklım Manavcımı Baban Senin Aşkım Boks Spor'sa Savaş Olimpiyattır Seni Düşünürken Kendimide Düşünüyorum Sonumuz Ne olucak Acaba Bedavaya Yalnızca Güneş Doğar Sevgiyi Çekinerek Yaşayacağıma Sevgiyi Dert Olarak çekerim öyle Yaşarım! Gül Nedir Ama? Solar Gider, Alev Nedir Ki? Söner Gider, Lakin Sana Sevgim Sonsuzdur Oysa Mezarda Biter Ben insanın güzelliğine değil hayatına yük veririm Sen Benim Hayatımda Piyon'sun Kaybedersem 2 Paun'ım Gider,Ben Senin Hayatında Şah'ım Beni Kaybedersen Oyun Biter Sen Başka Biri Olma Kendin Olki Seni Sana Sorsunlar Bu Vatan'ın Ekmeğini Yediğimiz Gibi,Uğruna Kurşun Yemesinide Biliriz Hastayı ALLAH iyi eder parayı hekim alır Yirmi Yaşında arzu, Otuz Yaşında Akıl, Kırk Yaşında Hafıza Önemlidir Parayı aydan uzak tutun gitmediği bitek orası kaldı Silahla Yaşayan Silahla Ölür , Kopya Sürüklemek Fiilen Bir Sanattır Lakin Nedense öğretmenle Bu Sanattan Anlamıyor Ben Seni Seven Budala Sen iSe Sevgime Bedel Olmayan Bir ukalasın! 2 Şey Us Hafifliğini Gösterir Söylenecek Yerde Susmak, Susacak Yerde Söylemek! Bütün Hoş Umutlarım Suya Düştü Ama Boğulmadılar Sahil Güvenlikte 3 Yıl Eğitim Aldılar Anekdot Verecek Hocadan Yalakalık Esirgenmez Dereceye Girmek için Fazla Çalıştı, Lakin Hasta Oldu Derece Ona Girdi Aşk Hissederek yaşa Sonunda Ağlama Dış Görünüşe Siklet Vermem, Röntgen Filmi Çektirip Gelin Aşk Acısı Çekeceğime Hayatın Çilesini Çekerim Daha iyi İnsanların Seni Ezmesine müsade Verme; Sürücü Belgesi Al, Sen Onları Ez Sen hayallerimin Aşağıda Ezilcek dek Ufaksın benim için Ruhunuzu Satmayın! Kiralayın Daha Idareli Saçma Saçma Söylev hepsini Topla Ansızın Konuş Senin Gibi Almak Vardı Ama ALLAH ım Beni insan oLarak yarattı! Yalnızlık benim Saltanatımdır, Acıların içinde Tek Kralım! Ne Sevdim Nede Sevildim Bu Dünyaya Tek Geldim tek Giderim İnsanların Birbirini Tanıması için En iyi Vakit, Ayrılmalarına En Yakın Zamandır Kimseye Ait olmam herkeze Sahip Olurum!
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.