Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En guzel Hakkari Turkuleri

En guzel Hakkari Turkuleri
0
152

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hakkari yoresi turkuleri
Hakkari yoresel turkuler
Hakkari yoresine ait turkuler nelerdir

Ayvana Serdim Kilim
O Yana Donder Beni
Bercelan Yaylaları
Esme Seher Yeli (Ercişli Emrahtan)
Bir Aydoğdu Doğdu (Yar Zeynep)
O Susem O Sumbul
Bulgar Dağında Yatarım
Hel Hele Verin Geline
Şık Şık Bilezik Kolunda
Ahırında Bu Dert Beni Oldurur
Zeynelim
Bebeği Nazlı Buyutum
Giderem Bu Duzunem

Similar threads

Sinop Yoresine ait turkuler Sinop yoresi turku sozleri Sinop Turkuleri Ak Bakraclar Susuz Galdı Ak bakraclar susuz galdı Buyuk evler ıssız kaldı Gız anası gızsız kaldı (hey anam) Oğlun guveyi olayı (hey anam) Gelin evine geleyi Atımın guyruğu duğum Yureğime vurdu duğun Ayrılık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Bursa Turkuleri listesi Bursa yoresine ait Turkuler Bursa yoresel Turkuler A Fadimem Hadi Senle Kacalım Ağlayı Ağlayı Geldim Kapına Al İpeğim İpeğim Arpa Da Ektim Gul Bitti Aşina Olalı Ol Melekruye At Gelir Şakır Şakır Atladı Gitti Eşiği Ay Efendim Hasretinden Ben Yemenimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
Siirt yoresine ait Turkuler Siirt Yoresel turkuleri Siirt turkuleri Ak Koyunum Kuzuludur Ararım Seni Hergun Guzel Aşık Der Ahu Gozler Bahcelerde Rezene Bahceleri Bağları Bu Dunyayı Dar Etmişin Kendine Ceşme Başı Su Başı Dağ Başında Kuzuyum Dağlar Dağladı Beni Derelerin Soğuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Van Turkuleri Van Yoresine Ait Turkuler Van Turku Sozleri Akşam Oldu Yakamadım Gazımı Akşam oldu yakamadım gazımı Doya doya sevemedim kuzumu Kadir Mevlam boyle yazmış yazımı Uyu balam sana kurban olayım Sen uyu da sana nenni deyeyim Cumle kuşlar destur almış otuyor Şehit baban...
Cevaplar
0
Görüntüleme
326
Balıkesir yoresine ait turkuler balıkesir turkuleri Balıkesir yoresel turkuleri Akardım Cağlamazdım Alefe'nin Evleri Gonağa Yakın Arabam Taşa Geldi Arabamın İsbiti Aşağı Yoldan Geliyormuş Uc Atlı Asmada Salmış Filizi Asmalı Pencere 2 Atım Durdu Ben Yoruldum Atina Da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt