Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En güzel düğün davetiye sözleri burada melekler!

En güzel düğün davetiye sözleri burada melekler!
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
En güzel düğün davetiye sözleri burada melekler! düğün davetiyesi sözleri düğün davetiye sözleri nikah davetiye yazıları Düğün davetiyesi örneğini bu gün ama önerdiğimiz konudan seçtiniz ama nikah davetiyenizde ne yazsın konusunda hemen şimdi değişken mısınız? O halde bu konuda da biz size asistan olalım diyor ve sizlere en hoş düğün davetiyesi sözlerini sunuyoruz Melek'lerenguzeldugundavetiyesozleriburadamelekler5c4b89942e39calt 1548454290 1548454290 enguzeldugundavetiyesozleriburadamelekler5c4b89945fe7cenguzeldugundavetiyesozleriburadamelekler5c4b89945fe7c enguzeldugundavetiyesozleriburadamelekler5c4b89945fe7c Siz değerli konuklar ben ve yücel evleniyoruz bu değerli günümüze sizleri de bekliyoruz Binlerce yıldız vardı, tümü parlıyordu, hepsi gökteydi Ama ben; seni, güneşi seçtim ve ben senin için binlerce yıldızdan vazgeçtim Bu mutlu günümüzde birlikte elde etmek dileğiyle Yaşamın bir anlamı da sevmek abayı yakmak ise; birlikte güzeli seslenmek Doya doya ummak, özlemekse aradığını bulmak Bulduğunda evet demek ise bizi demiştik Bunu sizlerle beraber tekrarlamak istiyoruz Ne yere ne göğe ismini yazdım Senin ismini aşkım, kalbime yazdım Hayatımızın en doğru kararını verip,İkimizde evet diyoruzVe siz nezih dostlarımızıŞahidimiz olarak bekliyoruz Yüreğimizin ve sevgimizinGötürdüğü yerdeyizSizleri de orada, nikah törenimizdeAramızda görmekten sevinç duyacağız İyi günümüzde mutlulukları,Kötü günümüzde üzüntüleriBir ömür boyu paylaşmaya söz veriyoruzSizleri de bu manalı günümüzdeYanımızda olmaya davet ediyoruz Birlikteliğimizin sonsuza dek sürmesi umudu ve dileğiyle karşılıklı yaşamımıza adım atacağımız bu gecede bizimle olmanızı diliyoruz… Yasam boyu sürmesini açlık ettigimiz beraberligimizin Birincil gününü sizlerle paylasmaktan mutluluk duyacagiz id Evleniyoruz Sizleri de mutlulugumuzu paylasmaya bekliyoruz… Yasam boyu sürmesini diledigimiz beraberligimizin bu ilk gününde biz 'Evet'' derken sizleri de aramizda görmekten sevinç duyacagiz… Beraberlige adim atacagimiz bu fazla özel günümüzde mutlulugumuzu bizimle paylasmaniz bizi onurlandiracaktir Ömür boyu mutluluga imzalarimizi atarken sizlerin yanimizda olmanizdan büyük mutluluk duyacagiz Hayatimizin bu en güzel ve anlamli gününe sizleri de bekliyoruz… Birlikteligimizi evlilikle noktalayacagimiz bu mutlu günümüzde aramizda olmaniz bizi onurlandiracaktir… Evet; Evet bu kelimeyi binlerce defa söyledik En özelini de sizlerle paylasmak istedik Akip dışarı giden hayatin içinde kendimize dair yeni bir sayfa açarken, Nikah törenimizde siz dostlarimizi yanimizda bakmak bize sevinç verecektir Kenardan biz gidelim, yol sizin olsunPınardan biz içelim, su sizin olsunBelki gelemezsiniz, afiyet olsunBiz evleniyoruz, haberiniz olsunBizi seven dostlar, düğünümüze buyursun Mutluluk paylaştıkça büyürHepinizi bu mutluluğumuzuPaylaşıp büyütmeye bekliyoruz Yüzlerimiz sevgiye dönük, ellerimiz kenetli,Hoş bir yolculuğa hazırlanıyoruzNikah törenimizi onurlandırırsanız mutlu oluruz Kalbimizin sesini dinledikKarar verdik, biz evleniyoruzDüğünümüze siz sevenlerimizi de bekliyoruz Yeni yaşamların mutlu başlangıcında Sizlerle birlikte olmaktan kıvanç duyacağız İkimiz teker teker yürürken yolda, Aşk sardı etrafımızı bir anda Bundan daha sonra tek elde etmek yasaklandı bize, Ardık biz Sizleri de bizimle mutluluğumuzu paylaşmaya gösteri ediyoruz  

858,507Konular
982,857Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt