Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Guzel Dini Sozler

Hoş geldin! tanertstnn tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
En Guzel Dini Sozler
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
En Guzel Dini Sozler

Anne bakma gozyaşlarımaYine insanlara inandım,aldandım onların yapmacık guluşlerineMEĞER RABBİMDEN BAŞKA KİMSEM YOKMUŞ ANLADIM

HİC BİR GUNAH ALLAH'IN RAHMETİNDEN BUYUK DEĞİLDİR

Guzelliğin bir damlası olan LEYLA icin uykuyu haram etmek cok değilse, Guzelliğin kaynağı MEVLA icin bir omru feda etmek az bile

Mu'minlerin iman bakımından en mukemmel olanı, ahlakı en guzel olanıdır

Ayibin en buyugu, ona benzer bir ayip sende de varken baskasini ayiplamandir(Hz Ali ra)

Sanma ki Karga gak Ordek vak Leylek lak diyor aslında hepsi 'HAKK' diyor!

ALLAHIM! KaLbime Senin Korkundan OyLe bir Pay Ver ki, Nefsim Gunah İşLemeye YoneLdiğinde O Korku BenimLe Gunahın Arasına Girsin

İyi Gecinmek İki Kişinin Kusursuz Olmasıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Gormesiyle Olur

Oruclunun yanında oruc tutmayanlar Yemek yiyecek olursa , orucluya rahmet okurlar

KEŞKE'lerim yoktur benim takdir nedir bilirimACİZdeğilim ne demek?acizlerin en aciziyimm

Musluman kimliğinden utanan değil, o kimliğe layık olmadığı icin kendinden utanan kimsedir

Kur'ana saygı, onu duvara asıp onunde saatlerce dikilip, opmek degildir,saygı onun dediklerini yapıp kalbe yerleştirmektir

858,505Konular
982,843Mesajlar
33,081Kullanıcılar
sadrazamcaSon üye
Üst Alt