Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En guzel Corum Turkuleri

En guzel Corum Turkuleri
0
166

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Corum yoresine ait turkuler
Corumun yoresel turkuleri

Aba Da Bir Kebe De Bir Giyene
Aha Gidiyorum Zalim Ustune
Ali Ali (Bir İnsan Bu Denli)
Alnı Delmeli Yarim
Aradım (Durmadan Dolandım)
Arzu Ederdiniz
Arzuhalım Sana
Ayrilık Derdinin Dermanı Nedir
Bağdat Ellerinden Gelen Durnalar
Cevahir Taşına
Gayri Dayanamam Ben Bu Hasrete

Similar threads

Samsun yoresine ait Turkuler Samsun Turkuleri Samsun yoresel turkuler Ali'dir (Seher Vaktinde) Anne Baba İcten Yanar Ata Binmiş Gidiyor (Zohrem) Bir Selam Yok Neredesin Dediler (Cihana Gelen) Dolama Yar Dolama Eğme Başını (Namussuz Arsıza) Eymeleri (Duğun Havası) Firdevsim 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Aksaray Turkuleri Aksaray yoresine ait turkuler Aksaray yoresel turkuleri Aksaray Develisi (Eremedim) Aksaray'ın Kapıları Surgulu 1 Ayşe'm Oturmuş Corap Oruyor Aziziye Aziziye 2 Bey Mustafa Turkusu 1 Beyaz Fesli Esmer Ceren Kacar Yavruları Kacamaz Cingene Kızı (Ceşmenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
Siirt yoresine ait Turkuler Siirt Yoresel turkuleri Siirt turkuleri Ak Koyunum Kuzuludur Ararım Seni Hergun Guzel Aşık Der Ahu Gozler Bahcelerde Rezene Bahceleri Bağları Bu Dunyayı Dar Etmişin Kendine Ceşme Başı Su Başı Dağ Başında Kuzuyum Dağlar Dağladı Beni Derelerin Soğuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Aydın yoresel turkuleri Aydın Yoresine ait turkuler Aydının en guzel turkuleri Abalımın Cepkeni Akşam Oldu Yakamadım Gazım Altı Kızlar Altı Kızlar At Bağladım Akkayanın Dibine Atcalı Kel Mehmet Efe Ayşem (Arabadan Atladım) Bir Gemim Var Salıverin Engine Buyuludur Pınarın Yolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Balıkesir yoresine ait turkuler balıkesir turkuleri Balıkesir yoresel turkuleri Akardım Cağlamazdım Alefe'nin Evleri Gonağa Yakın Arabam Taşa Geldi Arabamın İsbiti Aşağı Yoldan Geliyormuş Uc Atlı Asmada Salmış Filizi Asmalı Pencere 2 Atım Durdu Ben Yoruldum Atina Da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt