Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En guzel Bartın Turkuleri

0
176

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bartın Turkuleri

Kapelesi Ak Gibi

Kapelesi Ak Gibi
Nereye Gidiyosuy Ok Gibi
Donup Arkaya Bakmayosuy
Burda Yangunuy Yok Gibi

Guzelleri Severler,
Kapta Bulgur Doverler,
Bize Derler Bartınlı
Olene Dek Severler

İp attim ucu kaldi elimde

Ip attım ucu kaldı elimde tacı kaldı
Ben bekledim el aldı yurekte acı kaldı
Dallar solar mı
Hele guzel bana kıyar mı

Gidin durnalar gidin yarime selam edin
Yarim uykuda ise uykusun haram edin
Dallar solar mı
Hele guzel bana kıyar mı

Gomlek giyer birmandan usandırdı bu candan
Ne de tatlı dili var gecemiyom ben ondan
Dallar solar mı
Hele guzel bana kıyar mı

Similar threads

Isparta Turkuleri, Isparta Yoresine ait Turkuler,Isparta Turku Sozleri,Ispartanın Turkuleri, imagesenguzelispartaturkuleri5add66c830a66 En guzel Isparta Turkuleri Isparta'nın Guzelleri (Ak Elleri) Ak elleri kirkit vurur Hemi soyler hemi dokur Oturmuş da tezgahına Bir turkudur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
244
Hatay Yoresi Turkuler, Hatayın Turkuleri,Hatay Turkuleri Sozleri,Hatay ili Turkuleri, En guzel Hatay Turkuleri imagesenguzelhatayturkuleri5add68ae3f640 Ben Bir Yuce Beydim Ben bir yuce beydim indirdin duze Yaşım on beş idi erişti yuze Bir minnetim kaldı o Turkmen kıza Mevlanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Kutahyanın yoresel turkuleri Kutahya yoresine ait turkuler Kutahya turkuleri A İstanbul Sen Bir Han Mısın Ah Hamamcı Bu Hamama Ah Pınar Eşme Pınar Ahalar Koyune Duyun Kuruldu Ahmet Bey'in Kuheylan Atı Var 1 Altın Tas İcinde Kınam Ezdiler Anca Yıllar Bunca Gunah İşledim Anne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
259
Mardin Turkuleri, Mardin Turku sozleri,Eski Mardin turkuleri, En guzel Mardin Turkuleri, AŞKA DUŞTUM YENİ Aşka duştum yeni Baştan cıkardın beni Yarin kokusu gelir Baharın gulu gibi Of of yar esmer gulu gibi Gezerim deli gibi yar guzelim Bahcede hanımeli Derdinden oldum deli Alemde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Ankara Turkuleri Ankara Yoresine Ait Turkuler Ankara Turkuleri Sozleri Ankara Surmelisi Bulbul hiddetlenmiş inmez havadan Yarin bahcesinde guller var diye Garip yiğit mahrum kaldı sıladan Sevdalıyım yetim kaldım ben o yardan Surmelim giderse ben de giderim Surmelimin yoluna ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt