en güzel aşk sözleri ÖZLETİYOR SENİ BU YAĞMURLAR Burada yağmur yağıyor Kesintisiz yağıyor günlerdir Ama sen yine de şemsiyeni Almadan gel birincil otobüsle Buğulanan camlara usulca Yüzünü çiziyorum ki yüzün Bir yağmur damlası olup Düşüyor yapraklarına gülün Güller de bozamıyor bu uzun Karanlık sessizliğini kentin Anılarını yitiriyor sokaklar Bezirganlaşıyor bulvar ışıkları Tarih de kekemeleşiyor bazan Oysa o vakit aşktır tek bilici Aşksa yürümek gibi bir şey Duyabilmek kuşların gelişini Anısı bizsek eğer bu kentin Unuttuğu türküler bizsek Acıyı rehin bırakıp bir güle Anımsatmalıyız bunları tek tek Seni tanımadan önceBiri gelip sorsa ki sen hiç şiir yazdın mıGüler geçerdim Hep gülerdim sevda için şiir yazanlara Nasıl anlatılır derdim duygular•kağıt ve kalemle İnsan sevdiğini söylemeli göğsünü gere gereAma hemen anlıyorum yazanları Ve sevgiliye yazılmıs sözcüklerinNe anlama geldiğiniÇünkü bundan böyle ben de yazıyorum Çünkü bundan böyle bende seviyorumVe işte bunu söyleyemiyorum Kağıt ve kalemin gözyaşı ile yapmış olduğu dansa Ben yalnızca titreyen ellerle eşlik ediyorum • Ben,Sende sevdim gülümsemeyi, Sende gördüm bakışların en derinini,Yaralı bir kuşu okşar gibi, usulca… Yüreğime yavaş yavaş dolan kelimeleri sende duydum Bu hasret kalmışlığımızı, gözlerinde parlayanyıldızlarla vurdum Ben senin, o gamzeli gülüşlerine vuruldum Kaybettiğim aşk anahtarını ben, senin yüreğindebuldum Gamzeli gülüşlerine güldüm ben en çok… bundan başka bana bakan ufacık o kara gözlerineBen, bir tek sana güldüm doğru, Bir tek seni sevdim, yürektenBir tek, seninle birlikte, başbaşa söylediğimiz şarkıyı doladım dilimeBen senin gamzeli gülüşlerini sevdim, Öylesine içten, öylesine deli batmış, öylesine berrak…… • Sana o kadar muhtacım fakat, telefondaki sesine, erkeğim diyen diline, seni seviyorum diyen kalbine Sana böylece muhtacım ancak o ufacık ellerine bana pek bakan, dokunmaya kıyamadığım tenine… • Birgün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana, Bir gün gelipte ayrılacak olursak Aradaki mesafe ,yollar ve menziller Ne değin uzaktan olursa olsun Sen gerçi omzunu bir yokla Elimi yine orada hissedeceksin !!! • Sen çatlayan dudaklarıma Bir damla su ıçimdeki yaşama Tutkusu Avuçlarıma düşen Bir kartanesi Sen Sevgilim, sevdigim,taptıgım HERŞEYiMSiN… Seni ne kadar sevdiğimi anlamak istersen Gökyüzünden düşen yağmur damlacıklarını tek tek tutmaya çalış Tutamadığın her damla Seni sevdiğimin ispatıdır… • Hakiki aşkı bana tattıransın Özlemle tanrıdan dilediğim, hayatımın anlamısın Gözlerinde içimin titrediği tek insansın Bir tanem, sevdiğim, herşeyimsin aşkım Sabırsız gecem, derin nefesimsin Sevgisine doyamadığım, en güzelisin en hoş çiçeğin Yaşama sebebimsin, herşeyimsin aşkım Bir tanem, sevdiğim, herşeyimsin tatlım Dalgın bakışım, buğulu gözlerimsin Yokluğuna dayanamadığım diğer yarımsın Kalp atışım, gönülden sevdiğimsin • Seni düşünürken ya bir tebessüm yapışıyor yüreğimden yüzüme , ya gözlerim dayanamıyor ölümcül hasretine baktığım herşey gördüğüm hiç bir şey sana benzemiyor Hiç bir acı hiç bir hasret seninki dek ölümcül olamıyor • Günesin buz tuttugu yerde bir ateş görürsen, Bil ama o yalniz senin için yanan kalbimdir • Bu dünya yalanci bir dünyadir, gözleri görmeyen asik olandir, gördüklerimizin hepsi yalandir, Allah’im bu yolcuyu uyandir