Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Guzel Aşk Şarkıları

En Guzel Aşk Şarkıları
0
141

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
En iyi aşk şarkıları 2019
2019 en guzel aşk şarkıları sozleri

Herkese gore farklılık gosterir şarkıların guzelliği Benim en sevdiğim şarkı Feridun Duzağac'ın Alev Alev şarkısı Birkac ornek daha vereceğim Sizce en guzel aşk şarkıları hangileridir?

Son zamanlarda Muck dizisinde Guntac Ozdemir'in seslendirdiği Benimle Yan şarkısı da gercekten cok guzel bir şarkı

Başka ornekler verecek olursak;

İskender Paydaş & Mustafa Ceceli Sensiz Olmaz ki
Kenan Doğulu Baş Harfi Ben
Tarkan Kış Guneşi
Teoman Kupa Kızı ve Sinek Valesi
Bertuğ Cemil Geldim Gordum Sevdim
Şebnem Ferah Yağmurlar
Duş Sokağı Sakinleri Sevdan Bir Ateş
Emre Aydın Son Defa
Yalın Ki Sen
Gokhan Turkmen Sar Beni Başkasına Yasakla
Zakkum Zehri Zakkum

Yabancı şarkılara bakacak olursak favorim kesinlikle Bryan Adams Everything I Do imagesenguzelasksarkilari20195ad1cc7619e97gif

Similar threads

En iyi aşk şarkıları 2019 2019 en güzel aşk şarkıları sözleri Herkese kadar farklılık gösterir şarkıların güzelliği Benim en sevdiğim şarkı Feridun Düzağaç'ın Ateş Ateş şarkısı Birkaç misal daha vereceğim Sizce en hoş aşk şarkıları hangileridir? Son zamanlarda Muck dizisinde Güntaç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Gelmiş Gecmiş En İyi şarkılar En guzel şarkılar hangileri Guzel şarkı herkese gore farklılık gosterir, herkesin muzik zevki ayrıdır Ama herkes tarafından dinlenmeyi başaran şarkılar da yok değildir mutlaka Benim hic bıkmadan dinlediğim şarkıların başında Feridun Duzağac şarkıları gelir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
En Guzel Aşk Şarkıları sozleri En Guzel Aşk Şarkıları listesi Turkiyenin En Guzel Aşk Şarkıları Cem ozkan don bana Uzulurum yine Resmini gorunce Maziye bakarak Vazgecemem senden Bir omur gecse boyle Ardından yalvararak Don bana yeniden ne olur Sev beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Gelmiş Geçmiş En İyi şarkılar En hoş şarkılar hangileri Hoş şarkı herkese göre farklılık gösterir, herkesin müzik zevki ayrıdır Lakin herkes kadar dinlenmeyi başaran şarkılar da yok değildir mutlaka Benim hiç bıkmadan dinlediğim şarkıların başında Feridun Düzağaç şarkıları kazanç En öne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
en guzel aşk şarkıları en guzel turkce aşk şarkı sozleri turkce aşk şarkıları En guzel aşk şarkılarının sozlerini bu başlık altında paylaşacağımSiz de kendi beğendiniz şarkıların sozlerini bu başlık altına ekleyebilirsinizimagesenguzelturkceasksarkilari5adae0c9e3ec3gif Mustafa Ceceli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt