En Fıstık Kısa Sözler 2019 2019 yılına özel kısa ve kısa ve öz sözleri sizlerle paylaşmak istiyoruz meleklerim Sizlerdhe gerek twitterde gerekse facebookta gördüğünüz kısa ve anlamını fazla beğendiğiniz veciz sözleri bu yazımızda paylaşabilirsiniz ( davetli iseniz bile sayfanın en altından cevapla bölümünden gönderebilirsiniz Kısa Sözler 2019 Bu saatten sonra sende kasırga bile kopsa; bende yaprak oynamaz Marifet degil elikanlı edinmek beceri çılgın kanlı almak Ya özgür bir insanlar olarak yaşayalım, ya da ölelim Kanla sulanan toprak ürün vermez Ne söylediğini, kime söylediğini ve ne süre söylediğini unutma Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım etmez Utanç yoksullarda, pervazlık zenginlerde bulunur Tüm kapıları açan paradır Beygir, sahibine kadar kişner En kısa yol, sarp yollarıdır Az ye, az söyle, az incit Zor yıkılır; mutlak şiddet, mutlaka yıkılır Cümbür Cemaat yanlış yapar, ancak ahmaklar yanlışlarında direnirler Kapanmayan tek bere vicdan yarasıdır Umut yoksulun ekmeğidir Ama ben seninle evlenme hayalleri kura Neyse boşver, ayağına basarken canını acıtmadı değil mi ? Yenilmesi gereken ilk düşmanlar öfke ile umutsuzluktur Adalet mülkün temelidir Toplumsal hayatta en yardımcı erdem hoşgörüdür Yargı, evrenin ruhudur İnsanların hırsı ve tamahı, mesut olmamalarının tek sebebidir Düş gücü ne ilahi bir armağandır Düşünüyorum, öyleyse varım Eğer vatan tehlikede ise, her şey vatana aittir Kadınlarla filler unutkan değildirler Hatadan korkan bir insan hiçbir şey yapamaz Hastalık dediğin şey atla gelir yayalara ait gider İnsanın hakiki asaleti faziletten gelir, allah vergisi değil
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.