Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Etkileyici Facebook Sözleri burada

En Etkileyici Facebook Sözleri burada
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
En Güzel Facebook Sözleri burada facebook faceye sözler face sözleri Etkileyici, çarpıcı ve süper taze çıkmış facebook sözlerini acilen sizlere vereceğim arkadaşlarım Bu sözleri bana kalırsa kendim, şahsım facebook sözlerinden arakladıenetkileyicifacebooksozleriburada5c556ebe9913epngalt :D:D :D:D :D:Denetkileyicifacebooksozleriburada5c556ebe9d2d4alt :D Big Grin :D 1549102778 1549102778 enetkileyicifacebooksozleriburada5c556ebece313enetkileyicifacebooksozleriburada5c556ebece313 enetkileyicifacebooksozleriburada5c556ebece313 sen onun hayatında bir seçenek isen onun senin hayatında bir öncelik olmasına müsade etmebir yerden düşenin parçası bulunurda gönülden düşenin parçası bulunmazEski SevgiLinizin 'NasıLsın' Mesajı UmutLandırmasın Sizi Her KatiL ÖLdürdüğü Kisiyi Merak Eder senin için başkasıni terk eden gün gelir başkası içinde seni terk eder• Ah Şu SeviyoRum ayakLarı, aşkından öLüyorum yaLanLarı , ayrıLıqın ertesi qünü birini bulgu çabaLaRı ; ) unutma oysa yalnız edinmek hatalı yerde ve yanlış bir kalpte olmaktan iyidir bazen ilk görüşte bilirsin o senin kaderindir bazende bir ömür ararsın bulamazsinAşk diyip geçme ; O'da 3 Harfli o da çarpar ♥enetkileyicifacebooksozleriburada5c556ebe9d2d4alt Kırılαcαk çok şey vαr şu hαyαttα Sevdiğime yαn gözle bαkαnın αğzı yüzü gibi ♥ Dudaklarında hangi alkolü barındırıyorsan; Gülüşün sarhoş ediyor beni Keşke bir cemre olsaydım da 'kalbine düşseydim sevgili Her gece sesinle uyaniyorum acaba gerimi geldi ? Perdeyi aralıyorum dahası bakıyorum fakat sonuç yeniden benzer , mahallenin köpeği ♥enetkileyicifacebooksozleriburada5c556ebe9d2d4alt ;) Wink ;) ikimiz de benzer şeyi seviyoruz sen beni bende kendimi seviyorumFazla Sigara İçiyosun Dedi Gözlerine Baktım Bir Sigara Daha Yaktım & ♥ Bir kızın içi güzel olsun , Gerisini Nivea,Avon,MaxFactor,Flormar,D​ove,MAC ne biliyim Ruby Rose hallederenetkileyicifacebooksozleriburada5c556ebe9d2d4alt Eğer İki Birey Arasında Kalıyorsanız; İkinciyi Seçin Çünkü Birinciyi Fiilen Sevseydiniz, İkincisi Olmazdı Cesaretin varmı dikenli yolları aşıpta yanımda olmayaEğer varsa benimle sözüm var o dikenleri kalbime batırmayaCesaretin varmı gökyüzündeki yıldızların arkasına bakmayaEğer varsa benimde sözüm var her baktığın yıldızın arkasına Seni Seviyorum yazmayaCesaretin varmı sevgilim beni sonsuza değin sevmeyeEğer varsa benimde sözüm var seninle Ölmeye Sonmu Bekliyorsunuz Bizden? Sonumuz ; İki küçük el, iki küçük butolacak Ellerini tutup adım atmayı öğreteceğiz ♥ Cesedimi TemizLeyip Her Tarafta YoLLuyorum Sana ! Üstüne Adımı Yazmadım Sen Beni SIRTIMDAN Tanırsın NasıLsa !! Parfüm sevmem ben, hiçte gereklilik duymadım Çünkü bana kadar en aroma, Sevdiğine sarıldıktan sonradan üstünde kalan koku ALdatmayı beceremeyecek değin yeteneksiz yok, tenezzüL etmeyecek kadar tokum !  

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt