En Güzel Şehvetli Aşk Şarkıları Listesi Buyrun Bu konu; duygusal aşk şarkıları listesi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, müzik ruhun gıdası diye gereksiz yere dememişler Hüzünlendiğimizde müzik dinler, derdimize dertlenir, muslukları açıveririz Sevindiğimizde hareketli ve keyifli bir parçayla neşemize neşe katarız Sevdiklerimizi hatırladığımız parçalar olur ya da gidenleri andıran Velhasıl, müzik tekrar tekrar hayatımızdadır azami ola ki birkaç gün uzaktan kalabiliriz Çünkü ya gittiğimiz mağazada, avmde veya bindiğimiz asansörde bile müzik bizimledir Özel günlerimizi de müzik parçalarıyla hatırlarız, birincil dansımız, düğün müziğimiz, kına gecemiz Eski zamanlarda bimarhane denilen yapılarda müzikle hasta tedavisi yapıldığını da hatırlarsak önemini daha iyi kavramış oluruz sanırımenetkileyiciduygusalasksarkilarilistesibuyrun5c579bdec4f2falt Bu sayfamızda sizlere hissi aşk şarkılarından bazılarını liste halinde sizlere sunuyoruz Lütfen siz de en sevdiğiniz hissi parçaları buradan bizimle paylaşınenetkileyiciduygusalasksarkilarilistesibuyrun5c579bdec4f2falt 1549245402 1549245402 enetkileyiciduygusalasksarkilarilistesibuyrun5c579bdf33c10enetkileyiciduygusalasksarkilarilistesibuyrun5c579bdf33c10enetkileyiciduygusalasksarkilarilistesibuyrun5c579bdf33c10 Ferhat Göçer – Biri Bana gelsin Leman Sam – Gül güzeli Rafet Elroman Senden Daha Sonra Barıştırma Manço Gül bebeğim Musatafa Ceceli Es Funda Arar Senden öğrendim Haluk Levent Ela gözlüm Sezen Aksu Geri dön Onur Akın Seni seviyorum Nilüfer Kavak Yelleri Gökhan Itina Ezberimsin Sezen Aksu Git Kıraç Yıkık Aslı Güngör Ferhat Göçer Dön gel yeter Ayna Severek ayrılanlar Keremcem Nerelere gideyim