
En Kolay Reçelli Pasta Tanımı İçin Gereçler
- 2 adet yumurta
- 100 gram şeker
- 1 kahve fincanı sıvı yağ
- 1 çay bardağı süt
- 2 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 160 gram un
- İstek ettiğiniz reçel ve hindistan cevizi rendesi
- Kelepçeli kek kalıbı (20-24cm)
En Kolay Reçelli Pasta Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpın, sıvı yağı ve sütü ekleyip tekrar karıştırın.
- Un, vanilya ve kabartma tozunu ekleyip son kere karıştırıp yağlı kağıt serili kek kalıba aktarın.
- Evvelden ısıtılmış fırına 20-25 dakikalığına verin. Fırından çıkarıp üzerine dilediğiniz reçeli sürüp süsleyin. Afiyet olsun.