Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Anlamlı Bilge Sozleri

En Anlamlı Bilge Sozleri
0
120

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Anlamlı Ozlu Sozler

Bilgelerin Anlamlı Sozleri

Başarının ne olduğunu bilmiyorum! Fakat başarısızlık herkesi mutlu etmeye calışmaktır

Benim yalnızlığım insanlarla doludur

Gorucu usulu bir aşk istiyorum; Gorunce goresim gelsin, gormeyince olesim

Aşk, sen başkasın ile başlar Hepiniz aynısınız ile biter

Azla mutluluk, cokla didişmekten iyidir

Adam dediğin sahiplenecek, Kadın dediğin sahibini bilecek

Gunun adamı olmaya calışma, Hakikatın adamı olmaya calış Cunku gun değişir, Hakikat değişmez

Beni mahveden şey, Bana yalan soylemiş olman değil, Sana birdaha inanmayacak olmam

Sen kimilerinin gecmişi, kimilerinin geleceği olacaksın, benim hicbirşeyim ken!

Keşkeklerim yoktur benim Ne yaşadıysam ders alırım İyide benimdir kotude Avutmaya calışmam kendimi; Acizlerden değilimdir

İnsanoğlu naziktir; Ağır sozu kaldırmaz Eşek dersin kızar da; Sırtına bin,aldırmaz

Her şeyi senin icin var ettimdiyen Rabbine ; Her şeyi senin icin terk ettim!diyebilmektir; AŞK

Yitirdiğin her şeyde kazandığın bir şey var; kazandığın her şeyde biraz yitirdiklerin Bu yuzden birileri hep ısınıp dururken dinmez uşumelerin

Bazı insanlar soyleyeceği cok şey varken susar Cunku anlayanı yoktur Bilir!

Kitap en ketum bir murşittirOğretir,fakat oğrettiğini soylemez

Aşka inancını kaybetmiş her kadının arkasında, başarılı bir erkek vardır

Kalbi kırdıktan sonra gelen ozur,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir

Şair demiş ya Sen Git Aşk bana kalsın Bende diyorum ki ben kendime yeterim Sahte aşkın sende kalsın !

Ben sana uyandım yine, Sen başkalarıyla uyurken

Bilirim, Gidenle olunmez ama Kalanlarla da yaşanmıyor

Aşk'ın değeri ; gelirken verdiği mutlulukla değil! Giderken bıraktığı acıyla anlaşılır!

Seni sevmeyene asla sabır gosterme Cunku, Sabrının adı yuzsuzluk, fedakarlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur

Soğuktan Uşumenin caresi sobaya atılan iki odundur Yalnızlıktan Uşumenin sebebi terkeden bir odundur

Sevgili dedi ki, duşune gireceğim senin Oyle sevindim ki yıllardır gozume uyku girmedi

Hep başını alıp gidebilecek kadar cesur, ama hep kalıp savaşacakmış kadar gozupek olabilmeli insan!

858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt