Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emre Aydın resimleri

Emre Aydın resimleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Emre kültürlü fotoğrafları

2019 yılı şubat ayında Sony Music 'den ayrılıp menejeri Fadıl Dinçer ile birlikte 565 Yapım adında kendi müzik şirketini kurmuştur Mart ayında bu şirketten DMC Müzik ile karşılıklı üretim olarak Beni Biraz Böyle Hatırla isimli single çalışmasını yayınlamıştır

Albümde sözü kendisine müziği Nikos Papadopoulos'a ait olan Beni Birazcık Böyle Hatırlave laf ve müziği Gülden Mutlu'ya ait olan Soğuk Odalarisimli parçayı Gülden Mutlu ile düet yaparak seslendirmiştir Bu çalışma TTNET Müzik'te yayınlandıktan 5 gün sonradan en fazla indirilen albüm olurken ve Soğuk Odalarda en fazla indirilen şarkı listesinde bir numaraya kurulmuş ve devlete ait müzik listelerinde 4 hafta tekrar tekrar olmak üzere toplamda 6 hafta zirvenin sahibi olmuştur

Single'ın öteki parçası Beni Biraz Böyle Hatırlada kliplendirilmesinin hemencecik ardından listelerde bir numarayı çıkmayı başarmıştır 19 Eylül 2019'de kliplenen şarkı 2 hafta listelerin bir numarasında kalmayı başarmıştır Gerisinde 2019 yazında Fanta Gençlik Festivali'nde ünlü usta Tarkan'la birlikte 16 şehirde konser verdi

*

858,505Konular
982,815Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt