Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emre Aydın-Hoşcakal Akor

Emre Aydın-Hoşcakal Akor
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Emre AydınHoşcakal şarkısı nota
Emre AydınHoşcakal Akor, tab, nota

imagesemreaydinhoscakalakor5adaaf4530943

Em Bm
Sen hic gormedin su vermeye benzedik
A Bm
Plastik ciceklere hic gormedin
Em Bm
Sen hic gormedin dans ettik durmadan
A Bm
Kırık camlar ustunde

Bm Em
Sen oyle sana benzeyen her şey gibi
G A
Erirken avuclarımda ben unutuyorum

Em Bm
hoşcakal, olacaklar sensiz olsun
A Bm
daha durmam boşluklarında ben unutuyorum

Em Bm
sen hic gormedin baştan boyle yazılmış
A Bm
yok kimsesi kimsenin hic kimsenin
Em Bm
sen hic gormedin sonu baştan yazılmış
A Bm
bitti bitti bitti kelimelerim

Similar threads

Emre Aydın Hoşcakal şarkı sozu Sen hic gormedin Su vermeye benzedik plastik ciceklere hic gormedin sen hic gormedin dans ettik durmadan kırık camlar ustunde sen oyle sana benzeyen her şey gibi erirken avuclarımda ben unutuyorum hoşcakal olacaklar sensiz olsun daha durmam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
emre aydın hoşcakal sozu, emre aydın hoşcaka sozleri, Sen hic gormedin Su vermeye benzedik plastik ciceklere hic gormedin sen hic gormedin dans ettik durmadan kırık camlar ustunde sen oyle sana benzeyen her şey gibi erirken avuclarımda ben unutuyorum hoşcakal olacaklar sensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Barış Akarsu Yaz Demedim nota Yaz demedim şarkısı gitar notası imagesbarisakarsuyazdemedimakor5adab2b9f0238 Bm G Bm yeter bu defa bu iş bitiyor Bm G Bm bana ettiklerin ağır geliyor F# G Bm yetti bu sefer bu iş bitiyor Bm G Bm aşk dediğin tuzak canımı yakıyor D Em A...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
İffet Dizisi 15Bolumde calan şarkı İffet 14 Ocakta calan şarkı Emre Aydın Hoşcakal Emre Aydın Hoşcakal şarkı sozu Sen hic gormedin Su vermeye benzedik Plastik ciceklere Hic gormedin Sen hic gormedin Dans ettik durmadan Kırık camlar ustunde Sen oyle sana benzeyen her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Mor ve Otesi Bir Derdim Var gitar nota,akor,tab Bir Derdim Var şarkısı gitar notası,akoru,tabı Mor ve Otesi Bir Derdim Var nota imagesmorveotesibirderdimvargitarnotasi5adaacc05b50c Bm bir derdim var artık tutamam icimde A gitsem nereye kadar kalsam neye yarar Em hic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,532Konular
981,689Mesajlar
31,922Kullanıcılar
Darklord61Son üye
Üst Alt