Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emre Aydın - Afili Yalnızlık - Akor

Emre Aydın - Afili Yalnızlık - Akor
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Emre Aydın Afili Yalnızlık Akor Intro Am F Am C G Ölsem ölsem ölsem hemen şimdi Am C G Kaçsam gitsem kaçsam tamda şimdi Dm Am Bu kere pek bi afili yanlızlık Am E Aldatan bi kadın dek düşman E C G Dm Küfürbaz diğer taraftan bırakmıyor acıtmadan Dm Am Bu kez pek bi afili yanlızlık Am E Gözü Yaşlı bi bayan kadar düşman E C G Dm Tuzaklar kurmuş bundan başka bırakmıyor acıtmadan Am Dm İçiyorum her nefeste ne halim varsa gördüm F E Çok koştum Çok yoruldum Ve acilen bende düştüm Am C G Sövdüm Sövdüm Sövdüm Ben dünyaya Am C G Acılara sokaklara ait olmayan insanlara Dm Am Bu kez pek bi afili yanlızlık Am E Aldatan bi kadın kadar düşman E C G Dm Ağzı Bozuk diğer taraftan bırakmıyor acıtmadan Dm Am Bu kere böylece bi afili yanlızlık Am E Acıklı bi kadın değin düşman E C G Dm Tuzaklar kurmuş diğer taraftan bırakmıyor acıtmadan Am Dm Değmez miş hiç uğraşmaya F Am E Bu kez mecalim değil hiç dayanmaya dayanmaya  

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt