Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emrah Uğur Yurum Dunya Donuyor O Ses Turkiye

Emrah Uğur Yurum Dunya Donuyor O Ses Turkiye
0
131

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Emrah Uğur Yurum Dunya Donuyor şarkı sozu
O ses Turkiye Emrah Uğur Yurum Dunya Donuyor şarkısı

Sen ne dersen de,sen ne dersen de,
Dunya donuyor donecek,
Hayat sensizde surecek,
Bitecek acılar bu gunler gececek,
Sen ne dersen de,

Yalan değil,yalan değil,
Seni sevdiğim yalan değil,
Kahrolduğum yalan değil,
Duyarsam bir gun başka,
Sevgili bulduğunu,yalan değil,

Artık kızmıyorum kaderime,
Bıraktı beni kendime,
Bahtın acık olsun,yolun acık olsun,
Bırak beni halime,

Dunya donuyor donecek,
Hayat sensizde surecek,
Sen ne dersen de

Unutacağım,unutacağım,
Gozlerinin rengini,
Acı veren sevgini,
Karar verdim artık,
Senin herşeyini unutacağım,

Kader değil,kader değil,
İcimdeki duygular,
Kaybettiğim umutlar,
Zalimce imzalanan,
O acı hatıralar,kader değil,

Artık kızmıyorum kaderime,
Bıraktı beni kendime,
Bahtın acık olsun,yolun acık olsun,
Bırak beni halime,

Dunya donuyor donecek,
Hayat sensizde surecek,
Sen ne dersen de

Similar threads

Sen ne dersen de,sen ne dersen de Dunya donuyor donecek Hayat sensizde surecek Bitecek acılar bu gunler gececek Sen ne dersen de Yalan değil,yalan değil Seni sevdiğim yalan değil Kahrolduğum yalan değil Duyarsam bir gun başka Sevgili bulduğunu,yalan değil Artık kızmıyorum kaderime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
EBRU GUNDEŞ EVET ALBUM ŞARKILARI Harika Şarkı Sozleri Acımı gorur gibiyim ben aslında Sen acılara bile gulemiyorsun Bir gece evde otur kendi adına Durduğun yeri bile goremiyorsun Aklım sende kalıyor gozden uzak olunca Omuzumda uyusam butun omrum boyunca Kaderime ağladım tukenti genc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
Hatırına Sustum hayat kolay değil ağlarım ağlarım bunu daha cocukken anladım anlatamadım Offfff… hangi birine yanayım hangisini anlatayım geceler diken batar hangi gecemi yakayım hatırına sustum hatırına yuttum ofkeli dunyada senin icin yaşıyorum kader benimle hem fikir değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
O Ses Turkiye Fatma İşcan 29 ocakta soylediği şarkıBatsın Bu dunya Fatma İşcan O Ses Turkiye 29 ocak Fatma İşcan Batsın Bu Dunya şarkı sozu Yazıklar olsun, yazıklar olsun Kaderin boylesine, yazıklar olsun Herşey karanlık, nerde insanlık Kula kulluk edene yazıklar olsun Batsın bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Ruhundayım Sonu belli olmayan yollardayım Ellerinde kalan bir tek aşkım Olmuyor sevgilim sensiz olmuyor Yaşamayı unuttum bu kalp artık atmıyor Bu son veda bu son ayrılık Dayanamam tek başıma Sen ağlama ne olur yazık Gozyaşlarına Nerde olursan ol senin yanındayım Boşuna arama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt