Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Empire Total War Kasma sorunu

Empire Total War Kasma sorunu
0
155

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar daha önce bu sorun için araştırma yapmıştım ama çözüm bulamamıştım, pEki hala aynımı yani hala kasma sorunu dEvam ediyormu? çözüm bulunduysa paylaşırsanız memnun olurum

Similar threads

Selam arkadaşlar Benim bir sorunum var ve umarım bana yardımcı olabilirsiniz Şimdi bende Empire Total War yüklü Oyun açılıyor Reklamlar ve video biraz takılsa da onları geçiyorum Ardından campaign'den her hangi bir ülke alıp oyunu başlatıyorum Buraya kadar her şey normal Ama haritayı açmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Evet arkadaşlar ets2 de bildiğimiz gibi kasma sorunu halen devam etmektedir bende de kasma sorunu vardı ancak uğraştım ve çözdüm inşallah sizede bir çözüm olur aşagıdaki fotoğraflara bakarak ayarlarınızı fotodaki gibi yaparsanız kasma sorunu ortadan kalkacaktır yardımcı olumuşumdur umarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Arkadaşlar merhaba, Rome Total War hayranıyım ben uzun süredir abimin pc nde oynarım yani ama bnm kendi pc mi ne zaman aldım oynayamaz oldum çünkü kasıyorArkadaşlar durum şöyle oyunu yükledim oyunun ilk hali güncelleme atmadım yani girdim sağlam mükemmel hiç kasma yok ama inşaat raporları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Empire Total War Promo Trainer+14rar Empire Total War Promo Trainer+2rar Empire Total War Promo Trainer+pararar
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Arkadaşlar mafia 2 de kasma sorunu yaşıyorum İnternetten biraz araştırdım ve bazı dosyaları silmem gerektiği söyleniyordu Ben o dosyaları sildim ancak herhangi bir çözüm alamadım Sistem özellikleri; 2 GB RAM Intel(R) Pentium(R) D CPU 266 GHz ATI Radeon HD 6350 1 GB 32 BIT Sizce bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt