Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar daha önce bu sorun için araştırma yapmıştım ama çözüm bulamamıştım, pEki hala aynımı yani hala kasma sorunu dEvam ediyormu? çözüm bulunduysa paylaşırsanız memnun olurum
Selam arkadaşlar Benim bir sorunum var ve umarım bana yardımcı olabilirsiniz Şimdi bende Empire Total War yüklü Oyun açılıyor Reklamlar ve video biraz takılsa da onları geçiyorum Ardından campaign'den her hangi bir ülke alıp oyunu başlatıyorum Buraya kadar her şey normal Ama haritayı açmak için...
Evet arkadaşlar ets2 de bildiğimiz gibi kasma sorunu halen devam etmektedir
bende de kasma sorunu vardı ancak uğraştım ve çözdüm inşallah sizede bir çözüm olur aşagıdaki fotoğraflara bakarak ayarlarınızı fotodaki gibi yaparsanız kasma sorunu ortadan kalkacaktır yardımcı olumuşumdur umarım...
Arkadaşlar merhaba,
Rome Total War hayranıyım ben uzun süredir abimin pc nde oynarım yani ama bnm kendi pc mi ne zaman aldım oynayamaz oldum çünkü kasıyorArkadaşlar durum şöyle oyunu yükledim oyunun ilk hali güncelleme atmadım yani girdim sağlam mükemmel hiç kasma yok ama inşaat raporları...
Arkadaşlar mafia 2 de kasma sorunu yaşıyorum İnternetten biraz araştırdım ve bazı dosyaları silmem gerektiği söyleniyordu Ben o dosyaları sildim ancak herhangi bir çözüm alamadım
Sistem özellikleri;
2 GB RAM
Intel(R) Pentium(R) D CPU 266 GHz
ATI Radeon HD 6350 1 GB 32 BIT
Sizce bu...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.