emo nick arayanlar Chéstér 0Lp qyb0Lmq istiy0rm…kmsénindé bLMasını ‘isT3miy0rmm!! Géri dönü$ü oLmayan bir tünéLdéyim Oyunun adı hayat Ba$r0Ldé bén Tezgâhtar oyuncuLar séwqi, a$k, acı, qéçmi$ Sénary0 k0nusu Hér$éyé raqmén MutLu OLma Sanatı wé 0yun bitti pérdéLér indi ı$ıkLar söndü y0ruLdum Artıq sénsizLiktén Doğan, séssizLik Doymuş oLan ' HAYAT baNa qıCıq KapıYo bnDe oNa !! BakışLarın, gittiğin yerden uzakta Yahut geLirdim kaLmak aqır qéLdiqindé qitméLi insan! Istikrarsız DéqiL Katı HaLdéyim Hép!Kö$éLérim Var Çocuk oLsaM Her Tarafta Bir tek DüşTüğüm içiN acıSa içimKalbiM;Çok koŞtuğum için çaRpSa sadece! BEN ÇEKİLİYORUM YAŞAM ZİYADE OLSUN SANA!!!!! VEFAT byeNm dOqum qöNmm Simsiyah yine heR taRafYanLıs armoni, YanLıs Vakit ! we bn coK zmn snRa anLdm snn bLe qDebiLceini ! *нiÇ iÇmeDiğim birincil Siqara ve DumanıyLa uÇaCağım(!) yaLanLarDa kayBoLmuşLuk var Bu ara herkesDe * нani вikere DüşmüşTüm ya parçaLanmışTı yüreim * нani Sen TopLamışTın ya peki acilen nerDesin (?) Sen Git,Aşk Bana Kalsın! Yıkılacak üstümüze, çivi çakmaya kıyamadığımız duvarlar dehşet et erkek adı duyunca,merhamet etme yalvarınca,seviyor sanma ağlayınca,erkek dönektir bunu sakın unutma!! Cizmeyi Asarsa senin ! Kafami bozarsa ßenim ! ßu gunlerde Katilim Onun icin SIK KAFASINA GİTSİN # αz erkek Cσк Huzuя Ama hayalim minik bir pastadan büyük bir dilim sevgi vermekti
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.